夢之路娜

主題列表 登入
五星白金會員 #21
原帖由 ◇Pan㊣﹏☆ 於 09-10-11 04:02 PM 發表

呢度好多人都1蚊無用過

我由台版到依家港版有咁多野,
$1無用^_^

我都係$1都無洗到
四星黃金會員 #22
原帖由 x魅影x 於 09-10-6 10:15 PM 發表
其實你地都有眼睇 luna都小左好多人玩 日日有人放ac d野放hkd放10年都放唔出版平野唔係貴),你地仲要幾百幾千咁放落去 遲下好似hp咁汁粒就皆大歡喜啦-0-luna家陣你地有升lv發唔發覺場易搵左?小左人放場收場?冇人玩呀嘛 ...

:em014: :em014:
六星鑽石會員 #23
原帖由 十惡不赦XD 於 09-10-8 07:21 AM 發表
=_="

廢話...

唔該你答我

第1: 有咩game唔汁?
第2: 有咩game無bug?
第3: 有咩game GM 有用?
第4: 有咩game唔係一開始多人玩 之後無咩人玩?
第5: 有咩代理唔搵錢?
第6: 你有咩game玩超過1年? 2年? 3年? ...

答下你先...有d野你就講錯左d啦
答:天外 GM好有用:em012:

第6: 你有咩game玩超過1年? 2年? 3年?
答: 天外玩起過2年:em012:

個人意見 :em015:

五星白金會員 #24
原帖由 ☆劍仔★ 於 09-10-22 03:20 AM 發表

答下你先...有d野你就講錯左d啦
答:天外 GM好有用:em012:

第6: 你有咩game玩超過1年? 2年? 3年?
答: 天外玩起過2年:em012:

個人意見  :em015:

第3 我唔質疑你了

第6 係針對性問題 係問果條友

我自己都玩過2隻game 2-3年, 有d就1年左右

當然 1個月-3個月都大把
四星黃金會員 #25
啊0.0
佢係就係小佐人....
不過都仲係好好玩bo......
我2個月無玩了.................
現在玩返都好好玩唷=w=""
二轉會員 #26
runescape玩超過6,7年-.-
gm都唔錯
runescape仲未見汁 仲有好多人@@
runescape有bug有外掛都即時修正
runescape個歷史都幾悠久.. 不過都係多人玩face_l_18:
其他都答唔到你了
一星新手會員 #27
咁你咪唔好玩囉
冇人迫你玩嫁喎a_ab
上一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數