夢之路娜

主題列表 登入
二星初級會員 #1
誠預定一把7o紅雙斧/紅雙劍加7.最好有附攻,,:ro05:
意加我msn : yutsunning@hotmail.com
五星白金會員 #2
紅雙劍+7我有把:em012:
咁多人收ge:em012: :em012:
五星白金會員 #3
雙劍太型仔 ~________~

中等lv 的玩家 十分愛吧..
二星初級會員 #4
原帖由 死人 於 09-10-7 10:21 PM 發表
紅雙劍+7我有把:em012:
咁多人收ge:em012: :em012:

你放:smilie_:10: ?_?
加我msn傾a_a"
五星白金會員 #5
原帖由 寧几 於 09-10-8 06:19 PM 發表

你放:smilie_:10: ?_?
加我msn傾a_a"

自用:em012: :em012: :em012:
二轉會員 #6
原帖由 死人 於 09-10-8 06:34 PM 發表

自用:em012: :em012: :em012:

見好就收啦:smilie_:10:  廢時第日小人玩又冇人收你把野

p.s. 佢把野值3e up 比得起又佢同意可搵佢:smilie_:D4:
五星白金會員 #7
原帖由 kingtom 於 09-10-8 07:03 PM 發表

見好就收啦:smilie_:10:  廢時第日小人玩又冇人收你把野

p.s. 佢把野值3e up 比得起又佢同意可搵佢:smilie_:D4:

上次有人用HKD收 我都唔捨得放:em012:
二星初級會員 #8
原帖由 死人 於 09-10-8 08:12 PM 發表

上次有人用HKD收 我都唔捨得放:em012:

急訂呢個7o+7紅雙斧:smile_38.gif:
順便問下7o紅雙斧同劍既價a_a"
五星白金會員 #9
原帖由 寧几 於 09-10-8 08:21 PM 發表

急訂呢個7o+7紅雙斧:smile_38.gif:
順便問下7o紅雙斧同劍既價a_a"

我剩係知
2把野差3-4倍價:em012: