《夢之路娜》貼圖區

主題列表 登入
二星初級會員 #1
首先我地9:30分就已經開始準備去接新娘,但係...女家果邊準備左好多難關比我地-0-...

你地睇下..下面條樓梯幾長..每個人都係一個難關黎架↓↓↓

之後我地...一關一關咁通過..去到新娘房門口啦-0-..
女家果邊d 姐妹要收開門利是..唔係唔比我地過...

你睇下佢地幾多人堆係門口↓↓↓

不過唔緊要,我地既新郎哥有錢,呢一關都好快通過!!!

跟住我地就衝入去接新娘了xD

接完新娘後我地作一個好簡單既總結..小合照!!!

好喇,到左正式行禮了@@"...我地男女2家都坐哂係2旁...準備等新娘入場喇...

你地睇下..我地既新郎哥係度默默地等待新娘既到來↓↓↓

新郎新娘已經進場了!!!婚禮正式開始~~~

之後就係由我地證婚人[雪凝]致辭....
歡迎各位百忙之中抽空黎到綾綺颯與瑪麗亞既婚禮...........[下刪1000字]

在雙方同時說出我願意後...2人四目交投...含情脈脈地望住對方...

之後新郎新娘就用最原始既方法黎交換戒指....就係~~~~~[交易]- -+

交換戒指後...新郎就鍚新娘...

就當新郎鍚完新娘之後...說時遲那時快....係禮堂中就出現左2個小孩....佢地就係新郎同新娘既愛情結晶品- -...

禮成!!!!!

之後就開始退席了...

到最後影埋張大合照就完成了!!!!

最後既最後就送上...綾綺颯的新婚照片

以下係小弟送上既結婚證書...小弟不才...整得唔靚唔好話我~"~...

最後祝綾綺颯與瑪麗亞新婚快樂!!!!!
二星初級會員 #2
@@唔該哂你呀 淚淚...:smilie_:)3:
五星白金會員 #3
原帖由 SWEETS1983 於 09-10-8 11:20 PM 發表
@@唔該哂你呀 淚淚...:smilie_:)3:

新婚快樂哦!!!.....by伊卡
五星白金會員 #4
生太快喇!!咁快有愛情結晶架\口/

恭喜晒!!新婚快樂~~
二星初級會員 #5
多謝 哈><:smilie_:)3:
二星初級會員 #6
愛情結晶 係佢地送咖啦.>"<
  多謝你呀..:smilie_:D3: 哇
二星初級會員 #7
原帖由 吉祥娃娃 於 09-10-8 11:55 PM 發表

恭喜晒!!新婚快樂~~

見到2個細路彈出黎果刻真係笑死左- -...
二星初級會員 #8
我都o哂咀囉.
   無啦啦話有野送= =.
   之後就彈左2隻野出黎..我都唔知講咩好:love2:
五星白金會員 #9
原帖由 ``希諾×〞 於 09-10-9 02:23 AM 發表

見到2個細路彈出黎果刻真係笑死左- -...

佢地鍚完 跟住第二張圖就兩個結晶
我睇到都笑左
唔通鍚鍚就會有BB :redface:
二星初級會員 #10
原帖由 吉祥娃娃 於 09-10-9 04:57 AM 發表

佢地鍚完 跟住第二張圖就兩個結晶
我睇到都笑左
唔通鍚鍚就會有BB :redface:

我排相係咪排得好正xD
一星新手會員 #11
hahaha~~我黎la>v<~
新婚快樂喔颯颯and娜娜~~
'"之後新郎新娘就用最原始既方法黎交換戒指....就係~~~~~[交易]- -+""
↑淚淚你呢句好爆ar...
颯颯,時間關係,你果2個細路就由佢laXD啜完生得都幾好~
luna太多未成年你唔可以咁曳咁多人面前18+ ga ma-v-
五星白金會員 #12
原帖由 雪凝☆ 於 09-10-9 12:09 PM 發表
hahaha~~我黎la>v

可能佢想另外私底下搵娜娜18+呢....
不過綾- -......未婚就大肚....這..不太好吧...
二星初級會員 #13
原帖由 呆傑 於 09-10-9 12:12 PM 發表

可能佢想另外私底下搵娜娜18+呢....
不過綾- -......未婚就大肚....這..不太好吧...

:em014: :em014:  
那是你想得吧..
五星白金會員 #14
原帖由 SWEETS1983 於 09-10-9 11:17 PM 發表

:em014: :em014:  
那是你想得吧..

你也想太多了吧.....
四星黃金會員 #15
原帖由 吉祥娃娃 於 09-10-8 11:55 PM 發表

恭喜晒!!新婚快樂~~

本人絕對反對婚前性行為!!!:smilie_/(:

恭喜晒!!新婚快樂~~
~_~luna只帶給我悲傷...沒有快樂的回憶
五星白金會員 #16
原帖由 聖者 於 09-10-10 06:17 PM 發表

本人絕對反對婚前性行為!!!:smilie_/(:

恭喜晒!!新婚快樂~~
~_~luna只帶給我悲傷...沒有快樂的回憶

點解咁講呀!!
一星新手會員 #17
真好~恭喜你們^^
二星初級會員 #18
原帖由 降三世明王 於 09-10-10 08:49 PM 發表
真好~恭喜你們^^

有點港式的冷笑話...希望能看懂就好了~~~
一星新手會員 #19
淚淚真係好有心機排相:thup: :thup:

可惜我無去觀禮,不過公喜先:ro09:
二星初級會員 #20

恭喜晒!!新婚快樂~~

媽咪話鍚鍚會有bb咖>_<
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數