《夢之樂章》遊戲資料區

主題列表 登入
二星初級會員 #1
開角色隻精要識做弓~1-6LV解曬任後~~~可以係新手島打隻巨人到10LV都OK~"~選城選加斯洛~~~~之後做任做到16LV轉職了~~去打加斯洛平X打GG~~~拎D任品做重任~~做到4000聲望~~~~之後你會17/18LV~~如果你仲係17LV~就去月光又係打GG重任=]但係18LV個d就做把18lv橙弓(天空貴族)呢把弓係同你用好耐,要好好強化佢=]~~~之後去精靈之森打"炮" 重任~~打到21lv~~~之後打鱷魚~~~你會感受到18lv橙弓既效果快感=]~~~打鱷魚血重任到25/26lv~~~就可以打去南方打個蟹~~~打到30lv~你會感到(哇,弓手太好up了)因為係把18弓既關係=]~你31lv後~去瘟疫林地打蚊重任打到34lv交任~之後你打到16000聲望~你就可能35lv/36lv~~~你35lv/36lv可以去安哥拉島打恐龍~~~~打到16000聲望~~~~~你就38/39lv~~~這時你可以打下骨蕉寶任到40~~~~希望比分我~~~同埋希望新手們可以引用我這個方法~~~~
一星新手會員 #2
不過我想問一下弓手用弓好定用槍好呢...
二星初級會員 #3
用弓好呀!!!槍就打得慢-.-
二星初級會員 #4
係咁架啦-.- up lv要有恆心-.-
二星初級會員 #5
個把18橙弓真係跟你到40架@@太好用既關係@_@ 打任品都特別快~~~~
六星鑽石會員 #6
原帖由 y874543 於 09-10-23 04:11 PM 發表
個把18橙弓真係跟你到40架@@太好用既關係@_@ 打任品都特別快~~~~

:face_l_17: 用到40...
一星新手會員 #7
都OK啦,不過其他聲望點呀,禁吾係好囉
一星新手會員 #8
我覺得都ok既
二星初級會員 #9
18lv橙弓真係唔可以睇小-.-:thup:
一星新手會員 #10
ggggggggggg呀我都用緊呀
三星高級會員 #11
好難16000聲望 有冇邊d快d ga:ro00: :ro00:
一星新手會員 #12
thank you for your sharing
一星新手會員 #13
THX YOU:thup: :thup:
五星白金會員 #14
原帖由 y874543 於 09-10-23 04:11 PM 發表

完全唔認同呢個講法= =因為你一定唔夠力打怪= =
(哇,弓手太好up了)如果鬥好up一定係補c= =20lv打得25lv蟹
係貝加爾打巨人鍊解任,好快1m2聲

三星高級會員 #15
去瘟疫林地打蚊重任打到34lv交任~之後你打到16000聲望~你就可能35lv/36lv~~~你35lv/36lv可以去安哥拉島打恐龍~~~~打到16000聲望
咩係16000之後35/36又打到16000=,=
三星高級會員 #16
咁打法,D主線任咪唔洗做???
主線任都有聲望嫁....
18Lv弓真係幾正,不過話用到40Lv有D問題,
正確係用到38Lv,轉神獸守護者
弓手雖然易升,但係打召王出黎打個D任真係好難單挑...
三星高級會員 #17
佢講既應該係打瘟疫個邊個寶任打到有16000個加C落聲望(唔知係唔係)
之後再打安哥既基爾聲望(唔知係唔係)
論壇乞丐 #18
但係隻主精唔一定選弓個隻架..
因為你仲可以用多2隻,
60lv前佢d專精係重弓,
60後係重火槍.......

不過我未加過,所以我唔知,,,,
你個攻略都幾好啦^^
pls,我都用過個把弓黎打蟹,快到嘔,
不過跟住高lv轉左弓慢左,,,,

三星高級會員 #19
原帖由 灰色小子 於 09-10-19 02:47 PM 發表
不過我想問一下弓手用弓好定用槍好呢...

更係弓啦 但係刺客就用槍 遊俠都係用弓
論壇乞丐 #20
原帖由 仔仔仔 於 10-8-14 10:31 AM 發表

更係弓啦 但係刺客就用槍 遊俠都係用弓

60遊的專精係升變左升槍囉,都唔知咩料....
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數