天書奇談2.0

主題列表 登入
一星新手會員 #1
我5覺好玩lo!畫質差,又悶,加上呢隻game係網頁game(通常網頁game刀5好玩)本人覺得隻game好白痴lo

四星黃金會員 #2
即係咁講,你覺得唔好唔等於隻GAME真係唔好,
就好似呢個世界可能我都有好多人唔鐘意唔滿意,好似你咁,唔通我又當你白痴咩?
黃子華話齋:『網頁game係咁架啦,好出奇呀~~!!』
一星新手會員 #3
原帖由 天飛 於 09-10-19 10:26 AM 發表
即係咁講,你覺得唔好唔等於隻GAME真係唔好,
就好似呢個世界可能我都有好多人唔鐘意唔滿意,好似你咁,唔通我又當你白痴咩?
黃子華話齋:『網頁game係咁架啦,好出奇呀~~!!』

係呀!我唔鐘意人真係當人係白痴家:smilie_:)3:
四星黃金會員 #4
原帖由 FaTe六月 於 09-10-17 06:51 PM 發表
我5覺好玩lo!畫質差,又悶,加上呢隻game係網頁game(通常網頁game刀5好玩)本人覺得隻game好白痴lo

係咪你部電腦廢呀
我就覺得天書好正囉
甚至好玩過其它ONLINE GAME!
三星高級會員 #5
原帖由 惡.夜遜 於 09-10-20 05:28 PM 發表

係咪你部電腦廢呀
我就覺得天書好正囉

讚成!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
三星高級會員 #6
我都係咁話
三星高級會員 #7
i thing this game is not good
五星白金會員 #8
原帖由 惡.夜遜 於 09-10-20 05:28 PM 發表

係咪你部電腦廢呀
我就覺得天書好正囉

關電腦廢5廢咩事-.-?畫質講真緊係無得同3D game比
不過隻game本身都5係太好
個職d衫,衫變就樣5變,低lv高lv廢衫好衫一樣樣
一星新手會員 #9
原帖由 峙sK 於 09-10-25 05:36 PM 發表

關電腦廢5廢咩事-.-?畫質講真緊係無得同3D game比
不過隻game本身都5係太好
個職d衫,衫變就樣5變,低lv高lv廢衫好衫一樣樣

非常讚成呢位人兄的講法:smilie_:)3:   因為隻game真係太on.9 同埋D衫全部刀一樣  好9冇創意face_l_18:
一星新手會員 #10

係咪你部電腦廢呀
我就覺得天書好正囉

你收la  你咁鐘意玩回合制game  不如玩D有創意  畫質好的回合制game  face_l_18: 傻仔   真係笑9死我:smilie_:D5:   鐘意玩d冇創意   畫質差的game    不過如果你堅持要玩隻白痴game   我都冇野好講:em012:
四星黃金會員 #11
e個game就快汁啦:smilie_O_o:
三星高級會員 #12
每個人係每個人心中都未必一樣

係我心中你地真係好無聊

網頁game廢係正常既

佢只係俾人返工返學 蛇王/上電腦堂個陣(偷)玩

簡單d講即係愛黎打發時間  消磨時間既野

你要好玩就要哂時間裝,請問上班/學族有冇可能係公司/學校部腦裝game

樓上話呢隻game唔好玩既人我唔知你地想點

你想唔洗哂時間裝隨時隨地都玩到高質素既game我諗都係3-5年之後既事

話呢隻game好玩既人我諗你地真係未見過世面

未玩過韓國日本呢d遊戲大國出既onlinegame既人真係玩過先好講野
七星元老會員 #13
都okok...........
一星新手會員 #14
:smilie_/): 讚成X2
二星初級會員 #15
我個人覺得唔錯喎~可能係個個喜好都唔同:smilie_/):
二轉會員 #16
原帖由 FaTe六月 於 09-10-17 06:51 PM 發表
好唔好玩,各位心水清啦:smilie_/):
一星新手會員 #17
原帖由 FaTe六月 於 09-10-25 06:03 PM 發表

非常讚成呢位人兄的講法:smilie_:)3:   因為隻game真係太on.9 同埋D衫全部刀一樣  好9冇創意face_l_18:

讚成:victory: :victory:
論壇乞丐 #18
好玩~不過有D悶
三星高級會員 #19
其實ok架
又方便返工人士
回到最頂傳統版

選擇頁數