奇夢之星

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
大前提:知道的請不要插:smile_38.gif:  這p0是想讓玩家更了解遊戲技巧:smilie_:)3:
當各位升到大約十幾等左右:smilie_8):
會發現經常有一些幽靈在你左右開始偷襲你:fire:
你會否感覺到煩躁:smile_22.gif:? 不怕! 下列教你一個防幽靈偷襲小秘密:smilie_:D3:
其實幽靈的出末是會在於你殺怪之後:face_l_17:
當你殺掉怪物後會隨機產生出一些橙色的小點(像螢火蟲的物體)
要小心! 因為那些點點就是幽靈了!:donno:
他們未成形時會四處漂浮 隨著時間經過便會成了大幽靈了:smile_38.gif:!
所以當大家打掉怪後發現有橙點記著要小心喔 :smilie_O_o:
最好先離他們遠一點:funk:
否則幽靈會在不定時彈出來拿掉你的靈魂喔:em060: :em060: !!!

有用的話請按一下推薦讓更多人知道:smilie_:)3:

三星高級會員 #2
唔怪得我冇lala比人秒左la-口-
四星黃金會員 #3
哇咁末好危險
四星黃金會員 #4
雖然神早知--
但都感謝你分享比唔知ga人聽@@
五星白金會員 #5
我見到會好happy,我經常不過3招秒,又高經
五星白金會員 #6
原帖由 終極恨天 於 09-10-24 05:18 PM 發表
我見到會好happy,我經常不過3招秒,又高經

當一彈三隻一齊出黎你就唔會 happy :smilie_:D5:
想走都走唔切 係咁比佢落zzz
五星白金會員 #7
原帖由 小妖 於 09-10-24 17:46 發表

當一彈三隻一齊出黎你就唔會 happy :smilie_:D5:
想走都走唔切 係咁比佢落zzz

我是矛戰,有鬼哭,爆一野補2次音速秒
(高10lv除外)
三星高級會員 #8
不如你教我地點樣可以禁到啲點點仲好:ro07:
一星新手會員 #9
嘩-0-..真係好大既提示..
四星黃金會員 #10
原帖由 弒殺 於 09-10-24 09:18 PM 發表
不如你教我地點樣可以禁到啲點點仲好:ro07:

我曾經指到果點  叫做小幽靈:donno:  
但系點極都點吾到佢:smilie_O_o:

P S :: 仲有我知道獵人既蜜蜂系會打橙點點的:smilie_:D3:
三星高級會員 #11
話比你地聽,所有職既召換寵都會清到D火點:victory:
三星高級會員 #12
幽靈係咪果隻燈x怪??

只係夜晚先有隻
三星高級會員 #13
原帖由 牙南 於 09-10-26 02:19 發表
幽靈係咪果隻燈x怪??

只係夜晚先有隻

係呢,就係個隻:smilie_:D4:
五星白金會員 #14
0.0 對d鬼鬼 真係又愛又恨= =
愛佢係因為 佢會跌寶石. 同埋多經
恨佢係因為 有陣時打怪打到冇乜血 佢出黎偷襲= =
anyway, thx你post出黎@o@ 雖然一早知道-0-
論壇乞丐 #15
人手打點LO 我召唔召都打到既
有快KEY有目標怪 就打得到架LA...
四星黃金會員 #16
殺鬼高經過平時打怪

(未玩e隻版唔知係唔係)
二星初級會員 #17
me見鬼就開心!!一下一件..仲會掉寶石!!'me最愛鬼仔
四星黃金會員 #18
希望官方可以改一下幽靈的出現問題:smilie_O_o:
我曾看見有高等士人在新手地圖清怪:face_l_04:
造成大量五十多等幽靈於地圖上行走:ro08:
以致新手練功有困難:smile_13.gif:
二星初級會員 #19
原帖由 andy1227 於 09-10-27 08:01 PM 發表
希望官方可以改一下幽靈的出現問題:smilie_O_o:
我曾看見有高等士人在新手地圖清怪:face_l_04:
造成大量五十多等幽靈於地圖上行走:ro08:
以致新手練功有困難:smile_13.gif:

等天光再練功吧face_l_18:
三星高級會員 #20
呢隻野會掉好多野架..我好鍾意打
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數