奇夢之星

主題列表 登入
四星黃金會員 #1

:victory:感謝各位大力支持 夢想世界 公會:victory:

公會宗旨 :cheers:

一群總比一個強  只要集合團結精神  公會就有力量

:smilie_:)3: 收生要求 :

1)(!必需!)  多聊天  多交流 :smile_38.gif: 有互動才能產生默契  無論大事小事開心傷心事  公會都是你的聊天對象:smilie_:D3:
2)  長上線  不亂退  愛團結 :smilie_:P2: 不論年紀  性別  等級  只要你愛熱鬧  就聯絡我們:smilie_:D4:  

3)  同一屋簷下需要互相忍讓  任何意見提議公會都一一接受  玩得開心精彩就是完美:smilie_8):   
4)  交出你的:love2:   不要再收藏自己:smile_13.gif:   有什麼困難公會也是你的依靠:D2

**:smilie_!!::smilie_!!: 因為公會將來會舉辦活動及公會戰 所以需要每位會員之間都有互動及交流
    如果會員不參與發言便不能增進默契 如長期不發言公會將會考慮踢除:smilie_!!:**

公會目標:ro01:

公會並不強求做到最強  只希望每位會員都能盡己之任為自己的公會交出一點力量:thup:
公會的目標是希望各位會員能夠打成一片  和諧相處  能夠聽到每一位的笑聲:smilie_:)3:

聯絡辦法:handshake:

會長:  銀月凌次
副會長:  超級小肥鴨   凍檸茶小甜   希臣   次世代小刈  
亦歡迎使用M群查詢:   group663284@msnzone.cn

因為現行公會人數只擴至25位  
導致可能收生有阻滯
有意加入請先留言  
我們會定時給予大家回覆
造成不便  請大家多多原諒:face_l_07:

ID:
職業:

P S :::smile_38.gif: :smile_38.gif:

因為公會打手超滿  
缺乏補師嚴重  
導致公會不能團練  

而收生空缺不多
因種種因素影響
所以公會決定將優先取錄補師職業的玩家
待公會整理好會再正常招生
很抱歉支持本公會的每位
我們會盡快處理好問題
感謝

五星白金會員 #2
我想問下你公會...夜晚有無人上線嫁~我夜鬼尼嫁-
三星高級會員 #3
ID:狂龍小強
職業:戰士
三星高級會員 #4
ID: 小嵐
三星高級會員 #5
id:小楓
職業:術士
三星高級會員 #6
id:無名者
職業:10

三星高級會員 #7
ID: 雪葬
職業:拳獵
四星黃金會員 #8
原帖由 mr.pong 於 09-10-22 05:05 PM 發表
我想問下你公會...夜晚有無人上線嫁~我夜鬼尼嫁-

夜晚吾多人上線
因為好多會員都系學生:smilie_:)3:
但系你系夜晚一定會見到 小刈:smilie_/):
因為佢夜晚就起身打機face_l_18:
五星白金會員 #9
ID:隱星
論壇乞丐 #10
原帖由 andy1227 於 09-10-23 01:18 AM 發表

夜晚吾多人上線
因為好多會員都系學生:smilie_:)3:
但系你系夜晚一定會見到 小刈:smilie_/):
因為佢夜晚就起身打機face_l_18:

銀月有時好夜都係到架wo.3.
論壇乞丐 #11
46等最好自己升住先la...打金字塔b3 46lv書 升得好快....當然團練更快
但公會好多50lv人馬...so不能一齊升 (46lv 練金字塔b3既50lv都打唔win 但46-49打得win怪數量唔多的話)

andy id係咩-.-唔知邊位-.-
and話比銀月聽我可能玩補c....
小刈上線時間係論壇e講 自己搵搵吧....
四星黃金會員 #12
原帖由 nathan04152 於 09-10-23 09:51 AM 發表
46等最好自己升住先la...打金字塔b3 46lv書 升得好快....當然團練更快
但公會好多50lv人馬...so不能一齊升 (46lv 練金字塔b3既50lv都打唔win 但46-49打得win怪數量唔多的話)

andy id係咩-.-唔知邊位-.-
and話比 ...

ANDY ID 是 小刈face_l_18: face_l_18:
三星高級會員 #13
id:神人波
職業:純補
盡快升緊
四星黃金會員 #14
原帖由 sedgwick 於 09-10-23 02:20 PM 發表
id:神人波
職業:純補
盡快升緊

維護後我地會同你聯絡:smilie_:)3:
多謝支持:smilie_:D3:
三星高級會員 #15
原帖由 andy1227 於 09-10-23 02:29 PM 發表

維護後我地會同你聯絡:smilie_:)3:
多謝支持:smilie_:D3:

唔該晒,我之前都有玩rose,不過果時玩戰士,其他game我都玩開補師
四星黃金會員 #16
原帖由 sedgwick 於 09-10-23 02:34 PM 發表

唔該晒,我之前都有玩rose,不過果時玩戰士,其他game我都玩開補師

吾怕:smilie_:)3:
最緊你肯傾計:smilie_:D3:
我好怕公會頻靜哂:smilie_O_o:
二星初級會員 #17
ID: 烏鴉乂淚
職業:獵人
二星初級會員 #18
推!!!!!!!!!!!!
五星白金會員 #19
ID:luke
職業:獵人
三星高級會員 #20