夢之路娜

主題列表 登入
三星高級會員 #21
原帖由 炎武邪神 於 09-10-29 05:08 AM 發表

賣 絕版 +7 69紅杖  附36魔攻 700蚊
原來你有兩把既:) 心照 明白明白:em012:

口水戰就無謂 , 會戰/pk 隨時歡迎 !
你玩智戰架可.. 呵  應該pk好勁架啦 :)
三星高級會員 #22
特登影多張今日既 比你睇清楚個在線時間 :)
我份人唔鐘意老吹 但最驚d眼紅友發難 :em012:
五星白金會員 #23
原帖由 炎武邪神 於 09-10-29 05:08 AM 發表

賣 絕版 +7 69紅杖  附36魔攻 700蚊
原來你有兩把既:) 心照 明白明白:em012:

人地有埋相:em012:
認衰仔la:em012: :em012:
一星新手會員 #24
我都好憎個啤夠未 仲有個紅夢...
成日認叻 以為自己好勁好威禁..
一星新手會員 #25
耀@@我係華少  小膠佢啦  我支持你
五星白金會員 #26
原帖由 gofbc 於 09-10-30 04:53 AM 發表
我都好憎個啤夠未 仲有個紅夢...
成日認叻 以為自己好勁好威禁..

註冊時間09-10-30 最後登錄09-10-30 樓主又開新AC撐場:em012:
三星高級會員 #27
原帖由 swearjai 於 09-10-29 10:58 AM 發表
特登影多張今日既 比你睇清楚個在線時間 :)
我份人唔鐘意老吹 但最驚d眼紅友發難 :em012:

真係好笑 你2000fun個度賣700個把係附36
你同我講你34個把賣左700 咁有咩証明你賣左把34附魔個把700呢????
同埋我係講緊你賣36附魔個把700 平賣到500先好笑炸ma~_~ 又話有人真係同你交易36附魔個把700蚊~_~?
你跟本唔明我up乜~_~ 得啖笑
三星高級會員 #28
原帖由 死人 於 09-10-30 05:42 PM 發表

註冊時間09-10-30 最後登錄09-10-30 樓主又開新AC撐場:em012:

我洗乜做呢d野姐 你咪叫admin睇下係咪同我一樣ip註冊囉 我夠可以話你係開呢個ac黎扮係我撐場??

仲有,我係game密唔到有條叫"死人" 唔該淆底唔好昆水 plz
三星高級會員 #29
定還是你係個個什麼死士???玩防玩到都比人秒 魔防又高唔起個條廢方陣兵?_?
三星高級會員 #30
你唔會係個個垃圾雙手劍 肥囧b下話~_~?
四星黃金會員 #31
原帖由 炎武邪神 於 09-10-30 07:00 PM 發表

樓主嘖下口德唔該face_l_18: 唔係呢件事既人都拉埋落去講,你都幾好野:smilie_/):
三星高級會員 #32
原帖由 kalong111 於 09-10-30 07:18 PM 發表

樓主嘖下口德唔該face_l_18: 唔係呢件事既人都拉埋落去講,你都幾好野:smilie_/):

唔該你睇下個個肥b講既野先 係佢針住我黎講 我都唔想回應佢
一星新手會員 #33
原帖由 炎武邪神 於 09-10-28 02:43 AM 發表

你既角度 大頻 = 嘈交 我想知你正身咩名 玩場pk如何?

路過,你係咪好鐘意睇古惑仔架,打贏話事,點解唔叫晒佢地出黎隻揪:smilie_:D4:
原帖由 炎武邪神 於 09-10-30 06:56 PM 發表
你同我講你34個把賣左700 咁有咩証明你賣左把34附魔個把700呢????
同埋我係講緊你賣36附魔個把700 平賣到500先好笑炸ma~_~ 又話有人真係同你交易36附魔個把700蚊~_~?
你跟本唔明我up乜~_~ 得啖笑

你係咪應該檢討一下你既表達能力face_l_18:
原帖由 炎武邪神 於 09-10-30 06:57 PM 發表

我洗乜做呢d野姐 你咪叫admin睇下係咪同我一樣ip註冊囉 我夠可以話你係開呢個ac黎扮係我撐場??

仲有,我係game密唔到有條叫"死人" 唔該淆底唔好昆水 plz

admin同你好熟?你話叫就叫架啦?你估淨係你先識轉ip架咩:smilie_:)3:

五星白金會員 #34
原帖由 炎武邪神 於 09-10-30 07:21 PM 發表

唔該你睇下個個肥b講既野先 係佢針住我黎講 我都唔想回應佢

唔係得我一個插你WO:em012:
你檢討下點解咁多人插你吧:smilie_:)3:
原帖由 kalong111 於 09-10-30 07:18 PM 發表

人地生成口臭冇計架WO:cheers:

二轉會員 #35
有時你真係幾自打嘴巴
話人地串 都唔及你串吧^^
郁d話人垃圾
注意下你d措詞吧~:ro08:
二轉會員 #36
另外針對你係應該的
鬼叫你咁串嘴?

仲有私人問題唔該自己搞番掂
唔好拎上黎發哂脾氣

三星高級會員 #37
原帖由 炎武邪神 於 09-10-30 06:56 PM 發表

你 ...

反正我從來都唔吹水 , 你鐘意點屈人由得你 !
食住爆谷睇你點比人公幹算~~ :em012:

個post比人禁左tim :(  加多句先
你講咁多都係想講我賺少200蚊 ?  ha
你真係眼紅到出哂面=.=""" 司馬超之心 , 路人皆知 :em012: 柒左都仲未知?
好彩你唔敢公開id咋 , 如果唔係真係登你擔心 ... 縮頭龜 :smilie_:)3:

六星鑽石會員 #38
講咁多做乜  打反場:victory:

嘈嘈嘈 男人之家 成個八婆咁 唉~
五星白金會員 #39
原帖由 炎武邪神 於 09-10-30 07:00 PM 發表

樓主依家同啤夠未有咩分別
又係粗口 又係踩人 又係認威-_-
請~~冷~~靜~~~
三星高級會員 #40
原帖由 淺葉綾 於 09-10-30 07:56 PM 發表

路過,你係咪好鐘意睇古惑仔架,打贏話事,點解唔叫晒佢地出黎隻揪:smilie_:D4:

你係咪應該檢討一下你既表達能力face_l_18:

admin同你好熟?你話叫就叫架啦?你估淨係你先識轉ip架咩:smilie_:)3:

kai兜 樓上個swear jai夠話玩會戰啦  咁佢又好鍾意睇古惑仔
佢理解能力低姐
admin同我熟唔熟唔關你事 只不過有人話我開ac幫手ma, 我咪叫佢搵admin囉
同埋呀路人哥 你唔知頭唔知路 講幾句野出黎有咩用姐:) 威水d???羅彩有乜用~_~你呢d人咪叫跟大隊囉 如果人地幫我 你就話啤夠未唔好嫁啦 acg毒能
上一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數