《夢幻舞曲》玩家自編歌曲區

主題列表 登入
三星高級會員 #1
Sony Music版權所有歌手-Britney Spears勁爆新歌「3」率先下載!270bpm你又玩過味?

星級夢幻歌曲集特別版3

(特別版:Britney Spears歌曲)6.97MB

1.Britney Spears-3(135bpm版)(中速推介)

2.Britney Spears-3(270bpm版)(超速推介)

下載點1(訊6):

http://www.xun6.com/file/272321d16/Britney+Spears-3.rar.html

慢速:60~120

中速:121~150

快速:151~199

超速:200~300

請把文件保存到《夢幻舞曲》遊戲客戶端 安裝目錄的\element\MyMusics 目錄下,遊戲啟動後將會自動識別自編歌曲文件。

副版主 #2
拍謝

你錯區
三星高級會員 #3
原帖由 小雲* 於 09-10-28 09:03 PM 發表
拍謝

你錯區

sorry~一時心急,po錯~
係wo~家下唔見你上港服ge?

副版主 #4
一直都有上...

同埋你兩首歌錯beat 非常嚴重

不是set好bpm 就代表歌曲岩beat
是要調較一下上面的開始節拍位...

同埋不是首首歌都可以double BPM
你不要為double 而double..

希望你真的認真去做好歌出來給人玩..

不要浪費了..這個好好的功能
三星高級會員 #5
原帖由 小雲* 於 09-10-28 09:32 PM 發表
一直都有上...

同埋你兩首歌錯beat 非常嚴重

不是set好bpm 就代表歌曲岩beat
是要調較一下上面的開始節拍位...

同埋不是首首歌都可以double BPM
你不要為double 而double..

希望你真的認真去做好歌出 ...

Thx~小雲!
你味Down你又知錯beat?

副版主 #6
我已經下載了
要圖片麼?

我ff 有plugin可以skip 等待秒數..咁樣可能令到我唔計落下載次數到
三星高級會員 #7
原帖由 小雲* 於 09-10-28 10:34 PM 發表
我已經下載了
要圖片麼?

我ff 有plugin可以skip 等待秒數..咁樣可能令到我唔計落下載次數到

勁wo~雲雲哥~
我明明岩beat嫁,bpm同韓國勁舞個首一樣wo~
副版主 #8
bpm一樣唔等於岩beat

你首歌未必與韓國那首一樣

p位會有變..加上

人地唔係照刻開始..有較過開始時間

你卻首首都無較
點會岩beat呢
回到最頂傳統版

選擇頁數