反斗西遊

主題列表 登入
三星高級會員 #1
方法一:
電腦一般,
開6隻分身做正果升到37LV,
每隻分身會有2粒8法石&160M寵書&3粒紅舍利,
6隻就有12粒法石&6本160M寵書&18粒紅舍利~

方法二:
電腦夠勁,
晚晚開1X隻分身答題,
達到舉人後,
每日可以拎5金+10M通寶,
多出來的通寶可以用來點裝~
夠魅力重可以參加口袋跑跑~~~

方法三:
電腦一般,
但長玩,
升幾隻76分身,
日日跑乾坤,
1日3次大約100金~

方法四:
電腦一般,
目前乾坤材料供應緊張,
將方法一果堆37分身升至43,
刷五莊板任,
好多時會出10個乾坤料,
平均每8個任就有一個出兔兔hat,
有用既就拎去賣1/2金個,
冇用既拎去換雙經~~~

暫時如上

好既就比個good啦~
一星新手會員 #2
垃圾方法 我去刷火云 白骨都多過你
四星黃金會員 #3
原帖由 鬧吹水之人 於 09-10-28 01:13 PM 發表
:smilie_8): 唔滿意 唔好玩啦 一咪話封人IP 自己唔夠人黎 係度叫:victory:
去刷下副本龍章初 打乾坤 去鍊魂石 你都有功德武啦 係度叫 叫咩野:smilie_8):
大陸版 赤月服 名: 天神月

原帖由 鬧吹水之人 於 09-10-28 01:09 PM 發表
自己唔夠人黎 就唔好起勢叫封IP 咁唔滿意 你去台版玩啦 係度叫春呀:smilie_8):
我大陸版 赤月服 101級 名: 天神月

原帖由 鬧吹水之人 於 09-10-28 12:40 PM 發表
啦 唔好話我唔教你 55lv之後 做晒d天命任務同八十一難升60 識唔識玩呀 叫人做板任 笑死人

原帖由 鬧吹水之人 於 09-10-28 12:59 PM 發表
:smilie_8): 你咁賺法 賺到幾時呀  我日入3000金 我都未開帖教人 :smilie_:D5: 你咁賺法 一日賺唔賺到200金?

講黎聽下:smilie_:D3:
一星新手會員 #4
原帖由 ×小邪 於 09-10-29 08:11 PM 發表

講黎聽下:smilie_:D3:

港版想日入3000金 冇辦法啦 想賺錢 又唔落本face_l_18:
我制霸+9 刷副本 把打到的東西都拿去賣 不過e+大陸版人流小好多 冇以前咁好賺 以前一日5000幾金 黎大陸版玩啦:smilie_:D3:
一星新手會員 #5
打到名工 1粒80金 賺到我爽YY:em014:
二星初級會員 #6
樓上係你先咁有錢啫 你係大陸版既人 我地係香港版既人 :smilie_O_o:  香港還香港 大陸還大陸:em012:
仲有個方法係 升左好似40lvl開始有個任係魏征 日日有得接 50lv之後好似就開始有金 
自己去搵個任叫咩喇 (e個方法己經好多人知)
一星新手會員 #7
原帖由 草莓雪糕★ 於 09-10-31 01:04 PM 發表
樓上係你先咁有錢啫 你係大陸版既人 我地係香港版既人 :smilie_O_o:  香港還香港 大陸還大陸:em012:
仲有個方法係 升左好似40lvl開始有個任係魏征 日日有得接 50lv之後好似就開始有金 
自 ...

:smilie_/): 係唔係答問題分數呀 答問題分數玩問題先有 唔關等級事
四星黃金會員 #8
多謝! 等我試下先
論壇乞丐 #9
多謝大大分享
禁止發言 #10

都未見過有GAME 更新板本會咁慢
90學人封頂 但又唔係隻GAME難升
一升到90既玩家 就開始叫悶 毫無新意
攪D咩 活動 仲好笑 要成大半個月 先至話 維護完存到郵箱
一大堆BUG冇人理 永遠只回復 交左比開發
就呢2日所見 就有成6-7個90號話賣
隻GAME 得唔夠50人 90LV