夢之路娜

主題列表 登入
三星高級會員 #1
http://www.2000fun.com/bbs/space.php?username=%A9x%A4%E8%A8%A7%A8%A7

大家睇下佢 最後訪問時間係 10月13日 成2個幾星期前 =.="""
一星新手會員 #2
其實係官方放棄左我地:smilie_:D4:

原帖由 官方豆豆 於 09-9-14 07:26 PM 發表
由於韓國開發商表示PVE伺服器分流上顯示個別異常,鑑於系統安全性問題並將有關分流關閉查核。天宇也表示會長期檢查該伺服器分流不足的問題,以便為玩家爭取更好利益。

官方已經冇左呢回事:smilie_:)3:

http://luna.gamecyber.net/01/eventpage/20090901/eventpage03_7.htm
另外,有冇人知呢個活動公佈左結果未:smilie_:)3:

五星白金會員 #3
官方算吧啦- -已經每個星期都係維修而已- -
新箱唔出..新活動唔搞...不就是已經放棄了嗎-v-??
官方...如果睇到..就開個庭園比我地打蚊打蟲升lv啦!!...再唔係日日exp day都好阿!!
五星白金會員 #4
原帖由 淺葉綾 於 09-10-31 01:36 PM 發表
其實係官方放棄左我地:smilie_:D4:

官方已經冇左呢回事:smilie_:)3:

我好似冇見過果個活動既公告-!!!-
話說faecbook果個禮物gc都未發放俾我 嘖嘖嘖
五星白金會員 #5
gc見隻game都冇咩人玩
冇水魚就放棄隻game:em012:
二轉會員 #6
原帖由 吉祥娃娃 於 09-10-31 02:21 PM 發表

我好似冇見過果個活動既公告-!!!-
話說faecbook果個禮物gc都未發放俾我 嘖嘖嘖

去gc個官網都回報比佢
二轉會員 #7
原帖由 死人 於 09-10-31 03:29 PM 發表
gc見隻game都冇咩人玩
冇水魚就放棄隻game:em012:

當然啦face_l_18:
諗起水魚就諗起之前個4格漫話post
好好笑face_l_18:
一星新手會員 #8
睇Game書說 韓國好像放棄更新-,-
不知是不是真的-,-"
一星新手會員 #9
原帖由 mr.Rayman 於 09-10-31 11:47 PM 發表
不知是不是真的-,-"

港版有排都未追到韓版個版本,
但係依家港版放棄左更新就係真既:smilie_:)3:

五星白金會員 #10
原帖由 kingtom 於 09-10-31 05:04 PM 發表

去gc個官網都回報比佢

回報過一次叫我等公告 =w=
但係已經公告左我有贏到我先回報既
五星白金會員 #11
原帖由 mr.Rayman 於 09-10-31 11:47 PM 發表
不知是不是真的-,-"

真定假咩game書@@
五星白金會員 #12
原帖由 吉祥娃娃 於 09-11-1 01:32 AM 發表

真定假咩game書@@

好簡單的推理- -韓國出左2年 台灣1年...
但都重未有6轉出現- -咁諗- -點會唔係放棄左呢- -
五星白金會員 #13
原帖由 呆傑 於 09-11-1 02:06 AM 發表

咁推理同肯定始終都有唔同
我想知係唔係真@@
七星元老會員 #14
可能佢忙呢 :cool:
二轉會員 #15
嘈佢囉-.-
我成日經驗回溯都嘈佢一輪先比番
二轉會員 #16
原帖由 六b 於 09-11-1 04:45 AM 發表
可能佢忙呢 :cool:

但願係咁吧:smilie_O_o:
二星初級會員 #17
原帖由 呆傑 於 09-11-1 02:06 AM 發表

係唔係放棄左就唔知 ...
但係 6轉 既話, 國服用緊果個版本已經有6轉既職業系統, 只係未開放出嚟 ...
二星初級會員 #18
原帖由 kingtom 於 09-11-1 11:16 AM 發表
嘈佢囉-.-
我成日經驗回溯都嘈佢一輪先比番

真係有比返你咁好 ? 0.0
我個小號主教個 3lv 既 旁觀者 技, 放左先得30秒 ...
回報左佢都話要等韓國主服先可以改, 佢地無辦法 ... =.=
二星初級會員 #19
佢最少都開埋會賽同新地圖比我地喇--
咩都冇 日日打奈拉悶到--
回到最頂傳統版

選擇頁數