夢之路娜

主題列表 登入
一星新手會員 #1

緊急情報!請各玩家留意,樹精魔王多啦多里來了!樹精魔王多啦多里來了!請各路娜做好防預操施,以避免不可預知的情況出現,多謝合作。緊急情報!請各玩家留意,樹精魔王...呀...

活動時期內,一眾樹精將會現身「風聲峽谷」,各位路娜可以自行前往活動地圖擊殺一眾樹精!

按此查看活動詳情
下載《夢之路娜》遊戲主程式
申請《夢之路娜》遊戲帳號

感謝各玩家對《夢之路娜》的支持與愛護!

點解今次活動冇獎品既,有冇人會去玩:smilie_:D4:

反正都冇獎品,大家想唔想睇下比多啦多里佔領左既幽靈之森會變成咩樣呢?

會唔會永久關閉呢xD

二轉會員 #2
永久閉關定永久關閉@@?
五星白金會員 #3
個活動每日得1個鐘- -一定係夠鐘就無-,-
點會有一班怪企定定咁靚仔A_A"
八星無敵會員 #4
原帖由 淺葉綾 於 09-11-6 05:12 PM 發表

緊急情報!請各玩家留意,樹精魔王多啦多里來了!樹精魔王多啦多里來了!請各路娜做好防預操施,以避免不可預知的情況出現,多謝合作。緊急情報!請各玩 ...

官方唔出活動又話唔出,

出左又話無獎品,活動原意唔係獎品,係為左促進大家交流同多d野玩姐,

做人唔好咁市儈啦,玩game下下都要獎品

呢個活動如果有獎品,多數係打王出(都講到明打王)

二轉會員 #5
今日將會出隻王
希望有人上黎分享下隻怪係點既啦:smilie_:D4:
一星新手會員 #6
原帖由 ◇Pan㊣﹏☆ 於 09-11-6 10:51 PM 發表

官方唔出活動又話唔出,

出左又話無獎品,活動原意唔係獎品,係為左促進大家交流同多d野玩姐,

做人唔好咁市儈啦,玩game下下都要獎品

呢個活動如果有獎品,多數係打王出(都講到明打王)

http://luna.gamecyber.net/01/eventpage/20090901/eventpage03_7.htm

咁你認為呢個活動係咪都係用黎促進大家既交流?:smilie_:D4:
二轉會員 #7
正當我想參加個活動既時候-_-
行到去分叉路個到
佢就會我聽日會再黎的...
無奈-_-
八星無敵會員 #8
原帖由 淺葉綾 於 09-11-7 01:41 PM 發表

http://luna.gamecyber.net/01/eventpage/20090901/eventpage03_7.htm

咁你認為呢個活動係咪都係用黎促進大家既交流?:smilie_:D4:

咁呢樣真係答你唔到,

但好肯定樹精呢個活動係@_@

你琴晚有無打??

話說琴晚去打,唔夠lv,無野出-.-
二轉會員 #9
原帖由 ◇Pan㊣﹏☆ 於 09-11-8 12:16 PM 發表

咁呢樣真係答你唔到,

但好肯定樹精呢個活動係@_@

你琴晚有無打??

話說琴晚去打,唔夠lv,無野出-.-

隻野幾級的:smilie_O_o:
八星無敵會員 #10
原帖由 kingtom 於 09-11-8 01:09 PM 發表

隻野幾級的:smilie_O_o:

116lv,全game應該無人打到佢跌寶(有既分享下)
回到最頂傳統版

選擇頁數