《伊希歐之夢》資料區

主題列表 登入
七星元老會員 #1
任務要求:
魔界等級:25lv(下圖9lv是因為當時有bug~官方已修正)
在人界沒有進行過任何進階2轉者可以無視此post
有進行過進階2轉,但沒有保留技能者同上↑

第一步,先到道米尼界軍艦島,帳篷內,同店主對話,選擇休息至夜晚(需付500g)

第二步,於解新綠任務的墳墓旁,會多出一個名為"黑暗中的精靈"的npc,對話後選擇"跟他去那個地方"

然後便會被傳送到地獄的沙漠(夜)

然後便會於深處遇上npc:道米尼黑龍王

對話後,選擇"力量...請給我力量”,然後再選:”已下了決心”

接下來就開打囉...A_A

道米尼黑龍王的資料請點這個→http://ec.gamedb.info/wiki/MobDominion.html#Animal到wiki看

戰鬥後得到原力寶石(活動),然後回傳送點那,跟NPC的黑龍王對話

對話後就可以使用原力寶石(活動)

此王25lv之後打左一次就唔可以再打.........想畫o既人小心
純熟分享,轉貼請先通知一聲a_a~

六星鑽石會員 #2
9lv已經解得...
我25先解~_~....
五星白金會員 #3
解果陣可唔可以憑依ga?
七星元老會員 #4
原帖由 ctikw 於 2009/11/6 17:47 發表
解果陣可唔可以憑依ga?

你解過邊隻劇情任務比憑依架c_c?
四星黃金會員 #5
各位留意
此任務沒有任何LV需求
五星白金會員 #6
條龍算唔算勁 不過未有預設技:mad:
二轉會員 #7
冇騎寵 升高lv d先做任=-=
解新綠既墳墓即係邊到 未去過
七星元老會員 #8
原帖由 肥銘 於 2009/11/6 19:13 發表
冇騎寵 升高lv d先做任=-=
解新綠既墳墓即係邊到 未去過

你不會看圖片右上的地圖啊=_=?
二轉會員 #9
原帖由 夜叉之舞 於 09-11-6 07:25 PM 發表

你不會看圖片右上的地圖啊=_=?

當我回完post之後先諗起=.="
===========
隻龍約幾血?
二轉會員 #10
點解要騎隻咁高血既龍去打?
就咁打唔得咩?
我隻龍得200幾血...
七星元老會員 #11
原帖由 藍色騎士 於 2009/11/6 20:20 發表
點解要騎隻咁高血既龍去打?
就咁打唔得咩?
我隻龍得200幾血...

我比佢k一野扣左6x血,而且打左超多次先中= =~走佬又太衰仔wo:em012: ~咁o岩身上有條紅龍咪打x佢囉= =
二轉會員 #12
呢件活動物品如果用龍打會唔會唔掉出黎?
同埋如果真係唔掉有冇得再打多次?
七星元老會員 #13
原帖由 juy182001 於 2009/11/6 20:32 發表
呢件活動物品如果用龍打會唔會唔掉出黎?
同埋如果真係唔掉有冇得再打多次?

成條血都係寵物打>無野
你扣左條龍一血>剩返果d比哂寵物>有野掉
可以無限打- -
二轉會員 #14
原帖由 夜叉之舞 於 09-11-6 08:39 PM 發表

成條血都係寵物打>無野
你扣左條龍一血>剩返果d比哂寵物>有野掉
可以無限打- -

咁就得啦....屠龍開始...:smilie_:10:
二星初級會員 #15
唔夠打 ~.~"
二轉會員 #16
點打呀-口-
條龍幾多血..
我隻藍龍先得果334血...痴線嫁...
二星初級會員 #17
打完冇預設技 GE ?  ~.~"
一星新手會員 #18
我想問:升盡了的飛毯夠5夠佢打,14lv又可5可以打win佢??
二星初級會員 #19
原帖由 aaa54321 於 09-11-6 10:27 PM 發表
我想問:升盡了的飛毯夠5夠佢打,14lv又可5可以打win佢??

估計用拉丁都夠打(認真
七星元老會員 #20
基本上防升盡就夠打.....條龍攻速唔快
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數