New 希望Online

主題列表 登入
二星初級會員 #1
只要開個新帳號再登入..係官網 希望客戶中心 選 webmail..
問題分類選 帳號 及 會員資料修正。..之後填格仔...標題打.幫忙重開舊帳號...something like that

詳細內容 打以下

一、 發生異常帳號:
二、 手機號碼:
三、 會員姓名:
四、 欲更改的暱稱(瞎拼摸暱稱)1:
五、 欲更改的暱稱(瞎拼摸暱稱)2:
六、 欲更改的暱稱(瞎拼摸暱稱)3:
七、 欲更改的暱稱(瞎拼摸暱稱)4:
八、 欲更改的暱稱(瞎拼摸暱稱)5:

記得要回答晒d內容..
過半個鐘至一個鐘就會回覆,話搞掂晒..只要在anyone..重設password就入得

一毫子都唔洗兼且1小時內搞掂..
三星高級會員 #2
即係係anyone登入左再搞?
二星初級會員 #3
原帖由 卍楓葉卍 於 09-11-8 04:05 PM 發表
即係係anyone登入左再搞?

係要開左個新acc..測証完...係希望官網登入..不是在anyone登入
三星高級會員 #4
但係我係希望登入佢叫我去anyone登入....
二星初級會員 #5
原帖由 卍楓葉卍 於 09-11-8 04:26 PM 發表
但係我係希望登入佢叫我去anyone登入....

呢個方法係用新acc去幫你個舊acc....首先要重新開個新acc..之後係anyone電話驗證遊戲,先可以登入希望官網
三星高級會員 #6
係anyone開ac 之後 交哂野喇
有得選擇用電話驗證遊戲架?
二星初級會員 #7
原帖由 卍楓葉卍 於 09-11-8 04:53 PM 發表
係anyone開ac 之後 交哂野喇
有得選擇用電話驗證遊戲架?

有..點個人檔案..填格仔..有個叫電話驗證
四星黃金會員 #8
多謝晒你,即刻試下先,試完訓覺
四星黃金會員 #9
三、 會員姓名:

3~8係咩意思    5知填咩

3填真名?

4~8   填我想要既暱稱?
一星新手會員 #10
我想問下呢..sd完webmail比佢地之後
佢地會sd返e mail定我定直接打比我?
一星新手會員 #11
入到啦!THANKS!!!!
佢無通知我..直接幫我開.:em014:
二星初級會員 #12
原帖由 我見到你想嘔 於 09-11-9 11:36 PM 發表
三、 會員姓名:

3~8係咩意思 ...

3..你開帳號個名囉
4-8..係你想改既暱稱..因為驚有啲有人已經改過,所以要填多幾個配搭.
四星黃金會員 #13
原帖由 她媽的小白瞼 於 09-11-10 11:33 PM 發表

3..你開帳號個名囉
4-8..係你想改既暱稱..因為驚有啲有人已經改過,所以要填多幾個配搭.

你真係醒目,得既話無限感激
一星新手會員 #14
但係我申請唔到.新ac 有無新ac 可以提供.~@@
小弟E-mail: mlwu20000@gmail.com
回到最頂傳統版

選擇頁數