古惑仔懷舊版

主題列表 登入
二星初級會員 #1
往事只能回味??

有想玩番古1的朋友,不彷e-mail俾gamecyber cs@gamecyber.com.hk

我mail左喇,希望有d用啦,當出點力,總好過係呢度講

我出於好意,别見怪

P.S  求版主置頂

一星新手會員 #2
唔好on9啦你 email就開比你玩咩 超低能
一星新手會員 #3
原帖由 唔好爆 於 09-11-9 09:30 AM 發表

人地出於好意姐..佢想叫多d人send姐,,可能多人send真係有用呢,,你點知姐?
你冇必要一開口就話人on9既
鬧少一陣人會死咩=.=
五星白金會員 #4
原帖由 chiu_400 於 09-11-9 10:21 AM 發表

人地出於好意姐..佢想叫多d人send姐,,可能多人send真係有用呢,,你點知姐?
你冇必要一開口就話人on9既
鬧少一陣人會死咩=.=

死趙 face_l_18:
二星初級會員 #5

你就on9 人地 都系 懷住1個希望ja!!  你5想sd 就5好罵人la !!!
罵人  果個 就真系on99 la~!!
二星初級會員 #6
原帖由 jerry!@#$ 於 09-11-14 01:03 AM 發表

你就on9 人地 都系 懷住1個希望ja!!  你5想sd 就5好罵人la !!!
罵人  果個 就真系on99 la~!!

呢條狗一隻黎 ,唔識人類思考架,語無倫次
論壇乞丐 #7
ON99 咁SEND 就開返比你 當自己神?
二星初級會員 #8
古1真係正到仆街
二星初級會員 #9
古一係有可能開番...牛佬都係諗緊架因為你地玩到真人古惑仔呀...可能係咁先唔開...haha個人意見唔好見怪呀...
二星初級會員 #10

~~~~~~臭飛所為,都廢事屌你
五星白金會員 #11
原帖由 blackman 於 09-11-25 03:56 PM 發表

~~~~~~臭飛所為,都廢事屌你

岩啦冬天留啖氣暖下個胃好過啦face_l_18:
四星黃金會員 #12

咁惡做咩..古惑仔上左身?定上撚左腦?
四星黃金會員 #13
原帖由 逸希 於 09-11-14 11:24 AM 發表
ON99 咁SEND 就開返比你 當自己神?

我mail左喇,希望有d用啦,當出點力,總好過係呢度講

我出於好意,别見怪

樓主都係想集合多d人既力量姐...又無話一定成功

咁早批死人做咩?
五星白金會員 #14
不如搞番個on9仔 online:smilie_:10: :smilie_:D5:
一星新手會員 #15

唔幫手就收聲....唔該
三星高級會員 #16
樓主講得岩..
唔通公司有錢讚唔讚咩..
二星初級會員 #17
古1開番實賺到佢笑 唔通有錢唔搵麼 唔開番緊有d原因既 樓主好明白一個人既力量係唔足夠 所以先上黎叫大家一齊sd e-mail

雖然唔一定得 但起碼叫做左野 為佢既希望而踏出第一步 但有d朋友仔就坐係度乜都唔做 只係識話人地on叉on杯之類既說話咁

哈哈 萬一人地真係成功令到遊戲公司開番遊戲 咁你地d只係識杯杯叉叉既朋友仔會有d咩反應呢?雖然le個可能性好低 但都唔可以

抹煞人地既希望 ok? 簡單d講:唔撚sd就收爹咪撚出聲 係度濫用自己d發言權 正臭柒!!
版主 #18
冇錯 古1開番的確會吸引番好多玩家玩
但雖然GAMECYBER係代理 但依隻GAME係牛佬授權俾佢
所以要開番就吾係要SD信比GAMECYBER咁簡單
四星黃金會員 #19
好掛住古1呀~~~~~~~~~~~~~~~~~
一星新手會員 #20
人地好心 你就罵人on9 咁都得
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數