風色幻想Online

主題列表 登入
三星高級會員 #1
請問!魔法師 詠唱問題,Dex 要點到 幾多,才能將 10.Lv 需要4.7秒的「轟雷」縮為 2秒 或2.5秒 呀?
因為,昨晚 去聯盟戰場 見識了,41~60.Lv 秒唱、秒殺的魔法師 挺多的!
希望,有人知啦~ ~"
我 現在 42.Lv!Job 35.Lv!

六星鑽石會員 #2
180dex=單體瞬發  200dex=所有技都能瞬發

冇根源的話 99靈是必然的了 (以上
三星高級會員 #3
原帖由 pkedward222 於 09-11-10 13:23 發表

@[]@"!99. 靈巧,其他點 豈不是不用點!
因為,都冇多餘既點 來點了!

如果,副職 有 弓鬥士,有冇幫助呀?
六星鑽石會員 #4
唔關事....基本上 47lv左右就可以99靈巧 加埋buff同裝 要到到180dex唔難
你可以用裝再加上去  例:超頻  四葉草 眼罩 呢d都有加dex的

瞬發 魔c要70lv左右先會開始成型,
五星白金會員 #5
魔師前期應該係全智先= =要打蟻升lv

之後就慢慢番靈巧 聖靈要係靈巧/體力

之後盡快升到45job 轉職 學 5級速詠

如果你加左靈先 一開始殺唔死d蟻都幾慘下
六星鑽石會員 #6
原帖由 oo星仔oo 於 09-11-14 05:53 PM 發表
魔師前期應該係全智先= =要打蟻升lv

之後就慢慢番靈巧 聖靈要係靈巧/體力

之後盡快升到45job 轉職 學 5級速詠

如果你加左靈先 一開始殺唔死d蟻都幾慘下

40智左右都夠秒蟻-o-.........我個人係40智後就爆靈了 0.0
五星白金會員 #7
= =40智點樣秒蟻

我記得我39LV 全智  8x智+ 言杖 先岩岩好秒到蟻

仲有..除左打蟻 仲有巫毒要打
禁止訪問 #8
黃金被小兩口吵架從樓上扔一黃金被枕頭,正巧一乞丐路過甚喜.片刻又有一被子飛下.乞丐狂喜.於是擦著眼淚對樓上水宜生喊:大兄弟,行行好,把那女的也扔下來吧.大哥,你別在摸了水宜生水杯你摸了上面摸下面,毛都讓你摸掉了,這麼嫩的皮,被你摸的都流水了!你讓T8神奇魔輪以後怎麼賣?這桃都是新尟的,您不買就算了!女記者龍卷風旋風掃問農場主瘋牛病的由來,場主說我一天要水宜生擠十次奶,但牛一年只能交配一回,記者不解,場主大聲說,黃金被天天揉你乳房,一年作愛一次,你能不瘋嗎?教師在農村掃盲,讓一水宜生水杯農婦認被子兩字,農婦想不起來,教師提示:睡覺時你身上是什麼,農婦說是老公,老師哭笑不得:老師不在的時候呢?農婦:是T8神奇魔輪村長.一排*女在街邊等客,八旬老婦好奇問:在等什麼?*女沒好氣:等龍卷風旋風掃棒棒糖!老婦也加入隊等糖,被抓.警察問老婦:牙都沒了也能乾?老婦笑曰:我可以舔.
四星黃金會員 #9
有裝點到82靈就夠
三星高級會員 #10
原帖由 pkedward222 於 09-11-12 16:42 發表
唔關事....基本上 47lv左右就可以99靈巧 加埋buff同裝 要到到180dex唔難
你可以用裝再加上去  例:超頻  四葉草 眼罩 呢d都有加dex的

瞬發 魔c要70lv左右先會開始成型,

70.Lv!
嘩.................40.Lv 開始,都難升到爆!要 70.Lv 我舉白旗  投降了 = ="
五星白金會員 #11
有人帶1日可以升到55以上-.-

流程   1lv直接打閃耀  爆到3x    點12敏   玩夜行  點潛行最高5點  睇你想行快定行慢      打3幻  隨時一日70都唔係問題  不過我懶  -_-
二星初級會員 #12
還有一點
2轉在50job(好像)有一招速詠
算法是先算靈巧再加上去的(1級-5%詠)
就是說在靈180的90下 點2lv就能無詠
升爆是5lv
三星高級會員 #13
原帖由 actoeo 於 09-11-17 12:30 AM 發表

70.Lv!
嘩.................40.Lv 開始,都難升到爆!要 70.Lv 我舉白旗  投降了 = ="

72LV可以拎太乙杖, 加快念咒
其實只要你J LV夠50,
二轉禁咒之後就會有咒文速詠, 技能加快詠唱,
配合BUFF同本身既靈, 2轉禁咒瞬發冇難度
我依家人物59lv J.LV 打小派都已經50了
一星新手會員 #14

一星新手會員 #15
80dex=單體瞬發  200dex=所有技都能瞬發
二星初級會員 #16
99靈是必然的了