Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
二星初級會員 #1
<黑狼鳥地獄耳>點先有:ro08: :ro08
三星高級會員 #2
上位/g位黑狼鳥爆嘴再爆耳----部位破壊報酬有
兩耳35%
片耳75%

ps片耳是瘋的
二星初級會員 #3
明白:smilie_:D5:
三星高級會員 #4
黑鳥狼
村長上位果隻勁難打lo
打3次死9次:fire:
三星高級會員 #5
原帖由 alanleung 於 09-11-19 10:31 PM 發表
黑鳥狼
村長上位果隻勁難打lo
打3次死9次:fire:

所以我說---片耳黑狼鳥是瘋的
小小突然火車吧
.........還有一定不可以貪刀, 否則再多藥都不夠
當年(幾個月前)20個大小回+10藥草蘑茹蜜糖用盡那瘋鳥還活生生的

ps. 不是黑鳥狼   是黑狼鳥

三星高級會員 #6
最無耐係周身都彈刀
我而家學緊打頭=]

ps:多謝指正=]
三星高級會員 #7
想當年用太刀打樹海G黑狼鳥...
所有大小回古代秘藥/秘藥~加埋合ge材料..
食晒後之後死左兩次....剩半血&剩番2~3分鐘先KO到隻變態
真係辛苦死:fire:
三星高級會員 #8
原帖由 alanleung 於 09-11-26 10:45 PM 發表
最無耐係周身都彈刀
我而家學緊打頭=]

ps:多謝指正=]

別別提起我的傷心事..
部位 斬撃 打撃 射撃 火    水    雷    氷    龍    気絶   
頭      65   60   60  0   20   0   10   5   150  
首      40   40   40  0   30   0   10   5    0  
背中  10   10   10  5   70   5   15   15  0  
腹      10   10   60  15 40   15 30   30  0  
尾      40   20   10  5   30   5   20   15  0  
翼      20   40   10  0   20   0   10   5    0  
足      25   25   35  0   15   0   10   5    0  

附上肉質表, 提議大劍斬頭, 不蓄力也可(是沒有時間蓄力)
八星無敵會員 #9
原帖由 King08022006 於 09-11-27 04:43 PM 發表

別別提起我的傷心事..
部位 斬撃 打撃 射撃 火    水    雷    氷    龍    気絶   
頭      65   60   60  0   20   0   10   5   150  
首      40   40   40  0   30 ...

貼link好過
二星初級會員 #10
打g級黑狼鳥吧
八星無敵會員 #11
黑狼鳥可以不彈刀的
我講既係尾,不過要相當留神同集中:smilie_:10:

我試過,非9up
另外果時是用紫斬轟大劍,大家知道紫斬冇關係嫁喇
但其實係有方法不彈刀

另外我冇用心眼的:smilie_:10:
二星初級會員 #12
好似打近pat pat果個位會作出肉質修正:ro08:
果個位好似唔彈刀-.-
八星無敵會員 #13
原帖由 colin 於 09-12-5 01:53 PM 發表
好似打近pat pat果個位會作出肉質修正:ro08:
果個位好似唔彈刀-.-

尾既末端都會:smilie_:10:
呢個方法斬得入出血的:smilie_:D4:

我講漏了一個可能性
本人打mhp2g從冇用過金手指
六星鑽石會員 #14
黑狼尾唔彈,條尾既最尾有3條好細條既野-.-斬個個位唔彈
一星新手會員 #15
打上位以上再打爆頭~~
回到最頂傳統版

選擇頁數