夢之路娜

主題列表 登入
二星初級會員 #1
+9 82鎚.+94lv 智戰 能力值(請大家比d意見)
+9

叫左朋友仔幫我+智力

沒有哂命意思..只想大家比d意見....

五星白金會員 #2
你就係pve 最強智戰=口=??

..攻擊力真係無可口非 已經好高了

不過2千3防 不足夠...平均番一點會好d @@..

不過智戰無敵 8秒的時候 的確已經殺到好多人 ..你e個攻擊力 我相信爆擊聖矛都應該大約打到 6xxx-7xxx *2 左右

我有興趣知道你用七甲 有幾多魔攻? 幾多物防??
二星初級會員 #3
對不起..我不是最勁智戰
       7待唔so比人睇了
五星白金會員 #4
原帖由 SWEETS1983 於 09-11-19 01:36 AM 發表
對不起..我不是最勁智戰
       7待唔so比人睇了

唔係好神秘姐..

我都用緊..我想知智戰有咩效果~_~
二星初級會員 #5
等多d人回我先post啦...
       太把人勁過我..
五星白金會員 #6
原帖由 SWEETS1983 於 09-11-19 04:03 AM 發表
等多d人回我先post啦...
       太把人勁過我..

o..係pvp 智戰勁已經得番1-2隻...

仲要有1隻無玩

如果你生存係pvp 都已經好大作為 .. 仲可以交下手 a________a
二星初級會員 #7
0 0我都想睇下..
佢地既能力值..haha:em014:
五星白金會員 #8
原帖由 SWEETS1983 於 09-11-19 11:44 AM 發表
0 0我都想睇下..
佢地既能力值..haha:em014:

pvp.. D智戰 我都無咩機會見到佢地d裝 a_a

好似仲有玩果隻都係高你 1lv
二星初級會員 #9
唔知佢地玩到點呢..
    我估勁話我吧
五星白金會員 #10
@@" 攻擊力應該無你咁高...

防好似偏高一點

單打奈港.. 你都打到吧a_a
二轉會員 #11
http://www1.2000fun.com/bbs/view ... 9081&highlight=
似曬命多d:smilie_/(:  仲話自己廢:ro03:
二轉會員 #12
不過...你夠唔夠呢個變態

21.4智 3.6魔攻
五星白金會員 #13
a_____a 拎個104盾出來我先會 雙眼發光 *O*
二星初級會員 #14
原帖由 十惡不赦XD 於 09-11-19 04:30 PM 發表
@@" 攻擊力應該無你咁高...

防好似偏高一點

單打奈港.. 你都打到吧a_a

真係唔合 我都唔打既..奈港
二星初級會員 #15
原帖由 kingtom 於 09-11-19 10:20 PM 發表
不過...你夠唔夠呢個變態

21.4智 3.6魔攻

哇..唔知佢用左幾多錢洗賢- -
二星初級會員 #16
原帖由 kingtom 於 09-11-19 05:24 PM 發表
http://www1.2000fun.com/bbs/view ... 9081&highlight=
似曬命多d:smilie_/(:  仲話自己廢:ro03:

我唔夠好多人打..
     點會曬命
三星高級會員 #17
+9又點 唔知有咩好晒命 你放得出泥都可以話唔係晒命, 真係不打自招

仲有,你個屬都唔係附40就唔好晒啦 賢石個度又唔係話最好, 好心你收下皮

成26olds都kai兜咁:smilie_:D4:
二轉會員 #18
原帖由 炎武邪神 於 09-11-20 05:28 PM 發表
+9又點 唔知有咩好晒命 你放得出泥都可以話唔係晒命, 真係不打自招

仲有,你個屬都唔係附40就唔好晒啦 賢石個度又唔係話最好, 好心你收下皮

我想問你會有+9 附35屬既82紅杖?
你自己搵把高過+9又高過35屬既杖先好講啦=]
紅字個到回番你=]
三星高級會員 #19
原帖由 kingtom 於 09-11-20 08:25 PM 發表

我想問你會有+9 附35屬既82紅杖?
你自己搵把高過+9又高過35屬既杖先好講啦=]
紅字個到回番你=]

點解一定要有一把勁過佢先杖先可以講啦?!

呢度係討論區,佢放得出黎 就會比人讚比人彈

你夠無+9 附35屬既82紅杖以上82杖啦 咁你又幫佢講野?一樣道理炸 傻仔:0)
二星初級會員 #20
原帖由 炎武邪神 於 09-11-20 05:28 PM 發表

我係想睇下人有冇+9  咁你係到嘈咩!
我無話係最好同最靚..
你都幾好笑 邊個係26old呀 ?
  唔係你呀 ?
        唔該你問下人先好係到講野

下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數