國際足盟 FIFA

主題列表 登入
VIP會員 #1
大家好, 我係由2010先轉過黎玩FIFA既...
之前都係一直玩WINNING....但係WE2010未出之前..
買左隻FIFA10玩....感覺幾好, 屋企有WE2010同FIFA10玩..
我都已經選擇左FIFA...細節度又真係比WE好好多...
不過FIFA一直都有一樣野係比唔上WE...就係人樣...
如果遲D FIFA整好D人樣, 就各方面都比WE好...

我已經上左岸haha....

大家討論下啦, 見fifa係香港既受歡迎度比we差好遠....
希望大家交流下心得....

我玩緊阿仙奴既mm....以家第2季中...
買左d人...得返2m-.-

其實大家打咩grade? 我自己玩緊semi-Pro
我有嘗試過玩professional...但係真係覺得比上不足, 比下有餘...
玩semi-pro, 可以大炒人...professional又入唔到波咁濟...最多迫和...
唉..
三星高級會員 #2
我玩professional,最多小勝= =.我覺得e個professional係最好玩,右唔易,右唔難:ro07: ,可以感受返好似真係真人踢波咁^^,fifa係最好玩既
VIP會員 #3
各有各好玩啦, 我覺得唔需要講邊度好玩d..
三星高級會員 #4
原帖由 99WinG 於 09-11-29 06:16 PM 發表
各有各好玩啦, 我覺得唔需要講邊度好玩d..

咁右係既..各有各好既..如果2個合併你話唔知會唔會仲好玩呢??^^
VIP會員 #5
如果有的話-.-
我一定買HAHA
五星白金會員 #6
原帖由 99WinG 於 09-11-29 11:54 PM 發表
如果有的話-.-
我一定買HAHA

我都由WE轉投FIFA
主要練個VP,前排用阿仙奴玩MM打左三季,依家玩緊Be a pro

P.S. 有無諗住搞個2000FUN聯賽:smilie_:)2:
VIP會員 #7
原帖由 1772 於 10-1-1 11:21 PM 發表

我都由WE轉投FIFA
主要練個VP,前排用阿仙奴玩MM打左三季,依家玩緊Be a pro

P.S. 有無諗住搞個2000FUN聯賽:smilie_:)2:

個版咁小人, 邊有人玩
你係PS3定電腦?
五星白金會員 #8
原帖由 99WinG 於 10-1-2 12:47 AM 發表

個版咁小人, 邊有人玩
你係PS3定電腦?

xb360:smilie_:)2:

四星黃金會員 #9
我玩pc版,玩lengendary等級...
三星高級會員 #10
http://www.na kuz.com/forumdisplay.php?fid=1712&page=1

我玩開lengendary,已經無難度- -
二星初級會員 #11
我由2005玩到而家
都係玩難度最高個個, 玩玩下就慣:smilie_:):
一星新手會員 #12
THANKS FOR SHARING
論壇乞丐 #13
FIFA 沒玩過  感謝版主努力分享
只有玩過pes
論壇乞丐 #14
thanks!!
fifa is better is pes