《SD高達Online》影片貼圖區

主題列表 登入
二星初級會員 #1
[hdutube]U_FLGDM7SbY[/hdutube]  德天使
[hdutube]q_LOdxTPCwo[/hdutube]高達MK-II (提坦斯)
[hdutube]RzKQlxTwu9E[/hdutube]自由高達
[hdutube]PjKJ3d9buWM[/hdutube]飛翼高達零式改
[hdutube]GwKJPjH8lnY[/hdutube]京寶樊
[hdutube]97gFA7Zo0WE[/hdutube]艾比安
[hdutube]vNGltQ07dG4[/hdutube]老虎特裝型
[hdutube]__rrHpvI4Gc[/hdutube]魔蟹E
[hdutube]kW9nC2GjLQY[/hdutube]G-3高達
[hdutube]MQ8HJo3t7NQ[/hdutube]沙漠高達
[hdutube]rtvzE_WeVnw[/hdutube]神高達
[hdutube]lMGnW-NcDUU[/hdutube]FAZZ高達

五星白金會員 #2
原帖由 atn368 於 09-12-2 04:13 PM 發表
U_FLGDM7SbY  德天使

q_LOdxTPCwo高達MK-II (提坦斯)

由於某些關係,我只看了mk-ii那部影片...打得算不錯...抓人挺好
不過你衝過去時的路線宜有變化(如z字形衝過去)因為第1條命被天意幾槍打到剩回很少血

二星初級會員 #3
新增自由高達
二星初級會員 #4
原帖由 peter228888 於 09-12-2 05:04 PM 發表

由於某些關係,我只看了mk-ii那部影片...打得算不錯...抓人挺好
不過你衝過去時的路線宜有變化(如z字形衝過去)因為第1條命被天意幾槍打到剩回很少血

宜家我用拳都係Z字形衝過去
一星新手會員 #5
WHY你玩到咁多服gei
二轉會員 #6
系我個人問題定點呢..
點解套套我都聽唔到聲=口="
五星白金會員 #7
原帖由 peter228888 於 09-12-2 05:04 PM 發表

呢點我唔係幾認同...
佢捉到...係因為對方冇氣郁唔到..企係到比佢打姐
我見唔到有空抓呢d抓人技巧......抓人方面仲有進步空間
射術方面冇咩特別....不過避炮就唔見你有做到~.~

而在拳方面....樓主好似冇收過刀....同埋見唔到有進階果d拳機技巧         (係咪果d服封左...做唔到??)
五星白金會員 #8
你唔知FAZZ可以用劍?:smilie_O_o:
一星新手會員 #9
下載下先!!!
一星新手會員 #10
D高達幾強:ro09:
一星新手會員 #11
你唔知FAZZ可以用劍?
二星初級會員 #12
  德天使正點

一星新手會員 #13
good,比我勁好多
二星初級會員 #14
多謝分享
一星新手會員 #15
you are so rubbish!!!!!
二星初級會員 #16
德天使正點

回到最頂傳統版

選擇頁數