《AIKA》公會區

主題列表 登入
五星白金會員 #1
<Hypnotize>
會將點數便宜賣 但暫不便在2000FUN公佈價錢

我們會選誓約之國 黃色國旗

group579601@msnzone.cn [當普通msn咁加 唔識加 pm我msn 我add你]

說實只是建議加入語音系統  聽國戰指令 但並不一定要加入語音

Facebook群組:http://www.facebook.com/group.php?gid=290821685271

盟章[會跟以前一樣]

語音教學
下載點[按我]

=====================================================
首先 開啟Ventrilo

1.在USER NAME的-> 按一下[username]

然後按NEW  

在NAME:輸入自己名字[只能英文]

然後按OK

2.請於第2個箭咀[server] 輸入以下資料
按NEW→名字輸入 SERVER
HostName or IP:wallaceho.com
Port number:1231

3.然後按CONNECT 進入區域

4.然後按SETUP 設定以下東西

-----------------------------------------------------------------------------------------------

三星高級會員 #2
老jai推車~
二轉會員 #3
咪又係去HTM買:smilie_8):
五星白金會員 #4
原帖由 TiN洛 於 09-12-7 06:21 PM 發表
咪又係去HTM買:smilie_8):

當然aoa..唔係啦=]

五星白金會員 #5
我有玩台server  但係唔太高lv得25lv 可唔可以??
五星白金會員 #6
原帖由 sixb21 於 09-12-7 06:40 PM 發表
我有玩台server  但係唔太高lv得25lv 可唔可以??

當然可以最緊要加左m群先
五星白金會員 #7
冇語音入唔入得:smilie_:10:
五星白金會員 #8
原帖由 復仇小淚 於 09-12-7 08:11 PM 發表
冇語音入唔入得:smilie_:10:

當然可以..
五星白金會員 #9
原帖由 魔撒 於 09-12-7 09:24 PM 發表

當然可以..

台服51小補報到:smilie_:10:   港服都係小補
四星黃金會員 #10
甘1千點幾銀??我睇錢做人 囧
五星白金會員 #11
團長_今生無緣_報到
五星白金會員 #12
原帖由 cashcat001 於 09-12-8 12:22 AM 發表
甘1千點幾銀??我睇錢做人 囧

m群問我 0.0
一星新手會員 #13
2kf個舊ac唔記得pw-口-
我想入團.3.
之前台服聖徒36lv 係2000fun個團
之後無人組帶升先方棄><
希望可以收我入團*
五星白金會員 #14
原帖由 家庭教師*風 於 09-12-8 04:47 PM 發表
2kf個舊ac唔記得pw-口-
我想入團.3.
之前台服聖徒36lv 係2000fun個團
之後無人組帶升先方棄><
希望可以收我入團*

我覺得我地果時都會一齊去升=,=多

但我地好似大多數都買32lv裝
一星新手會員 #15
加左m群無反應-00-
五星白金會員 #16
原帖由 家庭教師*風 於 09-12-8 05:14 PM 發表
加左m群無反應-00-

留msn畀我 我加你入去
三星高級會員 #17
我又入 =口=v 叫左fd 一齊入 c.c
五星白金會員 #18
原帖由 ◎浩二◎ 於 09-12-8 07:01 PM 發表
我又入 =口=v 叫左fd 一齊入 c.c

加m群就ok^^
三星高級會員 #19
等待公測...............:face_l_14:

樓主諗住玩乜職?
五星白金會員 #20
原帖由 密使× 於 09-12-8 09:13 PM 發表
等待公測...............:face_l_14:

樓主諗住玩乜職?

黑魔0.0..喔
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數