天堂II 影片及貼圖區

主題列表 登入
VIP會員 #1
1.大家首先準備自己想要既圖片

2.之後大家可以搵一個可以上傳圖片既網頁
    e.g.
         hk.photos.yahoo.com (有時唔得)
         www.hkedcity.net (教育城)
         http://myweb.hinet.net/home9/rushtw/hpphoto/ (內有教學)

3.上傳完之後拎左個網址

4.之後post圖片既時候打
[Code]

[/Code]

[ Last edited by 西門狗雪 on 2004-7-23 at 08:00 AM ]
等待驗證 #2
傳圖片去 www.hkedcity.net (教育城)
上傳完之後拎左個網址
之後post圖片既時候打
[img]圖片網址[/img ]
既就ok?????????
VIP會員 #3
Originally posted by 孟子 at 2004-5-13 10:51 AM:
傳圖片去 www.hkedcity.net (教育城)
上傳完之後拎左個網址
之後post圖片既時候打
[img]圖片網址[/img ]
既就ok?????????

yes
唔明呀>.<
三星高級會員 #5
我也唔係好明啊....
什麼綱來的 都沒地方給你貼
七星元老會員 #7
唉=.=我幫下你地
1.準備一幅相
2.去教育教,登記做會員
3.去我的資源櫃,上傳張相
4.上傳之後,右click幅相
5.禁"耐"容,copy個網址
6.係個網址既頭打[ img],尾打[ /img]
                        ↑                 ↑(冇空白鍵的)
7.得左,如果顯示唔到幅相,可以去bugs版問下人
狗雪兄~我唔玩天堂都黎幫你呀~哈哈
資源櫃=.=
[img]http://www.hkedcity.net/citizen_files/aa/nn/so520131/myresources/200406/169633/1980000965.bmp[img]咁樣阿=.=
七星元老會員 #10

上面果位睇下
唔係好明喎~~~你貼到我 幅相~~我唔識喎/.\
       教清楚d 唔該晒~
七星元老會員 #12
前面![img口]
後面![/img口]
冇個口字...
睇清楚先啦...
三星高級會員 #13
我入到資源櫃....但唔識上傳圖片....點上傳嫁??
三星高級會員 #14
試貼=.=
三星高級會員 #15
貼多次先=.=
三星高級會員 #16
貼到未啊??=.=
三星高級會員 #17
?.?試貼
五星白金會員 #18
教育城都唔夠大........
三星高級會員 #19
hi~我是新仔,多多指教~
四星黃金會員 #20
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數