魔力寶貝2 公會區

主題列表 登入
二星初級會員 #1
大家好=] 我係*艾堤洛司*。
呢個post 係為魔2的玩家提供討論活動。
如果你覺得魔2 改經唔值得玩/係一個爛遊戲。
我希望唔好係呢個post到作出一d惡意的批判。十分拜託!=]

希望係呢個post 到可以為大家提供到相應的幫助。
定期有d麻煩ge任務,例如禁任/前置任/ak任等等,
我地都會將公會的打任安排post出黎,希望大家留意之後,
有興趣ge可以一齊參與。或者你有d 咩任想解又搵唔到人陪/幫,
都可以係到留言,我地*雪之夢幻*好樂意幫你地 。^^~
特別係各位親愛*雪之夢幻*的會員^^ 支持下呀-口-
二星初級會員 #2
12月13號下午2點將會有ak3 任,而家有3魔1 傳。仲差一個呀,
有無人黎join?
四星黃金會員 #3
都支持下:victory:
新手們(我)
好需要 咁幫得手既公會
二星初級會員 #4
超級支持~ 唔知會唔會有49禁前置la?
二星初級會員 #5
原帖由 Lawliet1017 於 09-12-13 12:20 AM 發表
超級支持~ 唔知會唔會有49禁前置la?

49禁前置早2日開左團...不過仲有會員甲唔到時間做...應該黎緊好快再開團...
因為都要同d後勤甲下! 上次採左3個鐘-3- d後勤要我出糧-口-
二星初級會員 #6
*雪之夢幻*公會最新公會照^^
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1
一星新手會員 #7
原帖由 squallnip777 於 09-12-13 01:15 AM 發表

49禁前置早2日開左團...不過仲有會員甲唔到時間做...應該黎緊好快再開團...
因為都要同d後勤甲下! 上次採左3個鐘-3- d後勤要我出糧-口-

哈哈~ 係太陽係o既生產小隊吧~? XD
二星初級會員 #8
原帖由 chan_hei 於 09-12-13 02:27 AM 發表

哈哈~ 係太陽係o既生產小隊吧~? XD

快d叫 $2 找數添呀~咁多人幫佢掘書...佢同我地訓左....鳴......
一星新手會員 #9
原帖由 squallnip777 於 09-12-13 02:29 AM 發表

快d叫 $2 找數添呀~咁多人幫佢掘書...佢同我地訓左....鳴......

我都好想打爆佢...同SAM.... = ="
一星新手會員 #10
我係40lv魔c一名 好多必解任  入你地會得唔得
二星初級會員 #11
原帖由 jasonbee 於 09-12-15 12:05 PM 發表
我係40lv魔c一名 好多必解任  入你地會得唔得

OK GA 不過我地有好多低lv~.~ 帶到任ge都係得果幾個人~
所以你唔介意等ge話我地實會幫你做完你想做ge任~
五星白金會員 #12
解左未呀, 我想解呀 ?:em014:
二星初級會員 #13
原帖由 傻佬威威仔仔 於 09-12-16 02:16 PM 發表
解左未呀, 我想解呀 ?:em014:

你想解d咩任呢@@我地星期四晚12點打後有49禁任@@
五星白金會員 #14
原帖由 squallnip777 於 09-12-16 02:19 PM 發表

你想解d咩任呢@@我地星期四晚12點打後有49禁任@@

我想解ak3 呀, 係咪miss左了
二星初級會員 #15
原帖由 傻佬威威仔仔 於 09-12-16 04:34 PM 發表

我想解ak3 呀, 係咪miss左了

做左la@@ 不過黎緊近期內會出多一次團@@不過時間未定@@
五星白金會員 #16
你地再做嗌埋我丫~~
係GAME搵我+名片 / MSN:waiwai2035@hotmail.com
GAME:細威
THX!
論壇乞丐 #17
有冇ak3? +埋我有3個人...你幾時會出團...add我:babyice137@hotmail.com
二星初級會員 #18
我要解49前置丫:smilie_!!: :smilie_!!:
豆腐留
四星黃金會員 #19
乜艾仔原來出左名架喇 ><
幫晒成個ser既人做任務 好型丫
快d幫我解埋個39禁cccc

我係邊個唔洗多講啦 ~o~

哈!!!
二星初級會員 #20
原帖由 denon 於 09-12-17 06:38 PM 發表
乜艾仔原來出左名架喇 ><
幫晒成個ser既人做任務 好型丫
快d幫我解埋個39禁cccc

我係邊個唔洗多講啦 ~o~

哈!!!

haha 不過最慘係比版住將呢個posT搬左入黎公會區=口=
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數