中華英雄Online

主題列表 登入
區域版主 #1
《中華英雄Online》首張大型資料片《龍虎門》即將登場!中華網龍繼續以香港玩家為重點,推出「香港玩家限定!製作簽名檔!討論《龍虎門》!取得遊戲虛寶!」活動,好讓大家能共同慶祝這次屬於香港人的資料片之來臨!

活動日期:

20091221日起

活動內容:

凡於活動開始後,將一張角色半身圖片連同角色名稱,E-mailhero@hkmail.chinesegamer.net。我們會有專人為玩家製作專屬簽名檔,玩家收到簽名檔後,只要在這個2000Fun活動帖中使用及留言討論《中華英雄Online》《龍虎門》資料片內容,便有機會得到虛寶「龍虎寶袋」一份。

遊戲內拍圖方法:

進入遊戲後,只要按「Print Screen」便可以拍圖。
然後於桌面《中華英雄Online》圖示按右鍵。
然後按「內容」,再按「搜尋目標」。
進入遊戲資料夾後,按「ScreenShots」。
這時便會看到你所拍的遊戲圖片。

虛寶內容:

龍虎寶袋(有機率可抽中其中一個)

祝福強化卷軸x10
免死金牌x10
一日千里丹x20
二級加速藥水x10
移形換位符x20
乾坤挪移符x20
呼叫器x10
傳送卡x10

注意事項:

此活動所贈送之虛寶僅限於香港伺服器使用。
玩家必須達到所參加的媒體活動之要求,方有機會獲得虛寶。
中華網龍有權隨時終止活動。
一切爭議中華網龍均有最終決定權。
一星新手會員 #2
係咪貼張相上黎呢到就得架啦~!!!*?
VIP會員 #3
原帖由 siuman1992 於 2009-12-22 07:06 AM 發表
係咪貼張相上黎呢到就得架啦~!!!*?

張相要sd去上面所寫的email..佢地幫你整完簽名就係度用....就可以了
四星黃金會員 #4
點解我E左去都未回我既...???幫我整圖要幾耐?
一星新手會員 #5
原帖由 gnah 於 09-12-24 05:50 PM 發表
點解我E左去都未回我既...???幫我整圖要幾耐?

ME TOO
E左好幾次喇
開頭以為唔夠詳細...cut左幾張e左去 都冇回音
唔係搵笨下話
VIP會員 #6
可能太多人sd圖去整...要時間..再加埋整都唔係一朝一夕既事黎..耐心等候吧!!
四星黃金會員 #7
龍虎門 腿霸 同 棍王 點配點好
有無人知

我收到啦:victory: :victory: :victory:

四星黃金會員 #8
終於整到喇..好多謝幫我整相的人..好期待可以快D玩龍虎門...我諗我會玩腿....XDD

四星黃金會員 #9
點解我張相上傳左之後咁細張既?
一星新手會員 #10
我今日覆左.點有寶物呢
一星新手會員 #11
如何放上簽名檔???
一星新手會員 #12
係LO 點放呀?
都冇"上傳附件"呢個選項
四星黃金會員 #13
原帖由 鬼神賢 於 09-12-31 04:52 AM 發表
如何放上簽名檔???
原帖由 lawlatejean 於 09-12-31 06:31 AM 發表
係LO 點放呀?
都冇"上傳附件"呢個選項

幾個步驟....首先係右上角禁(控制面板)入到去禁(編輯個人資料)之後再選擇(個性化資料)就會見到個人簽名果行野...跟住整張相個條LINK上去就可以..

一星新手會員 #14
點啊 貼左條link你又同我過濾....
另外幾個網都一貼就ok
你又冇"上傳附件"選項  要點貼啊?
但係教學又教我點"上傳附件"旁邊個編輯...玩咩
VIP會員 #15
因官方虛寶序號未給予本壇..故未能即時pm虛寶序號..不便之處..敬請見諒!!
五星白金會員 #16
甘樣系米得咖拉?
VIP會員 #17
原帖由 -牙謙-] 於 2010-1-2 12:48 PM 發表
甘樣系米得咖拉?http://sn120w.snt120.mail.live.c ... 7de46176&Aux=54|0|8CC573D86483CE0||

見唔到有簽名檔-.-
要使用....
四星黃金會員 #18
好期待龍虎門出現..因為本人都有看龍虎門漫畫的...佢一出我應該會玩棍^^
一星新手會員 #19
好期待龍虎門出現..因為本人都有看龍虎門漫畫的...佢一出我應該會玩棍^^
一星新手會員 #20
聽日就出 龍虎門
我會玩棍 好似好好玩咁
玩下新伺服器都好
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數