《艾爾之光》心得攻略區

主題列表 登入
三星高級會員 #21
有埋四城= = 真勁 ...
四星黃金會員 #22
更得好快@@
論壇乞丐 #23
3Q正:em014:
一星新手會員 #24
咁我就要係咁刷4-5了
4-5                 克羅車手手套[Lv40 全人物手套:物理攻擊力+170,魔法攻擊力+169,2%攻擊速度,4%,4%命中]
二轉會員 #25
原帖由 小暴風 於 09-12-31 10:35 PM 發表
咁我就要係咁刷4-5了
4-5                 克羅車手手套[Lv40 全人物手套:物理攻擊力+170,魔法攻擊力+169,2%攻擊速度,4%,4%命中]

你今日跟我打嘛..笑
今日我個組出左7對..
四星黃金會員 #26
樓主,y我刷左4-1同4-3起碼刷左40-50次(困難)刷極都刷唔到把闇武同闇褲ge,點都可以刷到呀:cry: 我已經刷左對鞋,手套同件上衣,但把武同褲就刷極都刷唔到
六星鑽石會員 #27
原帖由 tsuionyat123 於 10-1-5 01:33 PM 發表
樓主,y我刷左4-1同4-3起碼刷左40-50次(困難)刷極都刷唔到把闇武同闇褲ge,點都可以刷到呀:cry: 我已經刷左對鞋,手套同件上衣,但把武同褲就刷極都刷唔到

想省d時間既玩簡單 一樣刷到!
二星初級會員 #28

唔打+攻 嫁-_-

copy 都錯-_-

4-3 果把 弓 名字 好像錯了-_-
三星高級會員 #29
正@@有4城!!THX晒!
四星黃金會員 #30
1-5普通             巨人Pporu武器[Lv12 X武器:物理攻擊力+x,魔法攻擊+x,2%暴擊,1%攻擊速度]
名係:古老的劍 [物理攻擊力+1078   魔法攻擊力+939    2%暴擊   1%攻擊速度]
一星新手會員 #31
2-1個把武叫艾特的樹技- -
三星高級會員 #32
厄泰拉套裝          掉落地圖
武器                  4-6厄泰拉核心
上衣                  4-5納斯德生產基地,4-6厄泰拉核心
下衣                  4-4厄泰拉平原,4-6厄泰拉核心(確定)
手套                  4-5納斯德生產基地,4-6厄泰拉核心
鞋子                  4-4厄泰拉平原,4-6厄泰拉核心(確定)

D小王都會出...我打過
二轉會員 #33
原帖由 wongfai2000 於 10-1-8 05:24 PM 發表
2-1個把武叫艾特的樹技- -

感謝提供  本人懶罷了

原帖由 我的戰曲 於 10-1-9 12:31 AM 發表
厄泰拉套裝          掉落地圖
武器                  4-6厄泰拉核心
上衣                  4-5納斯德生產基地,4-6厄泰拉核心
下衣                  4-4厄泰拉平原,4-6厄泰拉核心(確定)
手套                 ...

4-6包哂4-4,4-5既王所以會出  正常的
只係唔想改..  不過你講到  我改下都無問題-  -
五星白金會員 #34
可唔可以幫新手加埋個市價呢??咁樣可以更加完善
三星高級會員 #35
d圖既 1-2   /  2-3 係點解??
二星初級會員 #36
紅石武係上路定下路:smilie_??:
二轉會員 #37
原帖由 tsuionyat123 於 10-1-5 01:33 PM 發表
我刷到把劍囉= =
一星新手會員 #38
但係地下水好咩
二星初級會員 #39
好齊呀 雖然大部份都知道 但係有小部份王裝就唔知 睇完後乜都知道哂=3=目前既更新進度黎講
三星高級會員 #40
之前唔知有e個攻略 曬左買裝錢=口=
回到最頂傳統版

選擇頁數