奇幻紅樓

主題列表 登入
等待驗證 #1
歡迎各位有問題係呢度問:smile_38.gif:
各位同樣可以解答所有問題!!
一星新手會員 #2
為什麼我下載遊戲後解壓縮找不到Setup.exe...只有Setup2,Setup3,Setup4:ro02:
一星新手會員 #3
組隊之後係咪冇得set經驗平分?
回隻寵血有咩方法?  升lv好似好慢咁  
有冇快升既方法?
一星新手會員 #4
你在那下載?
等待驗證 #5
原帖由 bbpbbp 於 09-12-20 04:16 PM 發表
為什麼我下載遊戲後解壓縮找不到Setup.exe...只有Setup2,Setup3,Setup4:ro02:

重新下載再解壓吧  我第1次下載也有這情況!!
等待驗證 #6
原帖由 B布 於 09-12-20 04:26 PM 發表
組隊之後係咪冇得set經驗平分?
回隻寵血有咩方法?  升lv好似好慢咁  
有冇快升既方法?

冇得set!! 系同一地圖 如果隊友殺怪 經驗會有+ 但得好少!!
去寵物店買藥!! 多利用寵物打怪 就會升得快!!
一星新手會員 #7
我重新下載2次也是這樣...都是在官網下載:smilie_:(: 是我windows 7的關係嗎?:ro03:
等待驗證 #8
原帖由 bbpbbp 於 09-12-20 08:16 PM 發表
我重新下載2次也是這樣...都是在官網下載:smilie_:(: 是我windows 7的關係嗎?:ro03:

如果win7.. 那我也不知:smilie_/):
一星新手會員 #9
想再問下  掛機既話
掛邊樣好?   裝備打出黎定自己造?
好似唔見有副本  打王怪果d咁既...?
等待驗證 #10
原帖由 B布 於 09-12-20 09:08 PM 發表
想再問下  掛機既話
掛邊樣好?   裝備打出黎定自己造?
好似唔見有副本  打王怪果d咁既...?

掛機..你講掛寵?
掛寵就要睇你幾多藥0.0
副本好似仲未有住~_~
王既話...太虛左上地圖有隻既都  但好似未見過有人打死過佢= =
三星高級會員 #11
魔既話d人物點  點+@@?
等待驗證 #12
原帖由 luby4151 於 09-12-20 10:34 PM 發表
魔既話d人物點  點+@@?

呢層我都未有研究住..魔 我冇玩到高lv
3力2體 我覺得ok!!
二星初級會員 #13
fire好專業+.+
等待驗證 #14
假扮....><
三星高級會員 #15
問一下怎樣轉職
倉庫需要人物已轉職才能使用
但太虛幻境的絳珠靈樹消失了 無法進行第一次轉職(3級以上就能轉)?
二星初級會員 #16
妖,點+點????????????????
四星黃金會員 #17
請問人類點加點呀???????????
一星新手會員 #18
THX FOR SHARED
回到最頂傳統版

選擇頁數