《開心》心得攻略區

主題列表 登入
六星鑽石會員 #1
因為有可能有大陸人玩港澳區...佢地有個術語
車頭<~~係指佢做隊長...但佢唔打怪...只係做行黎行去入戰鬥吸經...
通常做車頭要有經驗值加乘先會有人比你做車頭....
緊住就係官方禮物...唔知香港有無
唔好睇小d禮物...好有用...到130定135...
仲會送隻孫悟空比你!!無睇錯係孫悟空!!
我試過抽到一隻唔算差唔算好既...
聽d大陸人講...有機會拎極品既孫悟空...姐係高星!!
整野出街...比住咁多先...遲d再比其他
四星黃金會員 #2
多謝分享:smilie_8): :smilie_8): :smilie_8):
六星鑽石會員 #3
唔洗:smilie_:D5:
四星黃金會員 #4
國服咩職最多人玩呢?
我想玩望月哦..但該會係好多人玩吧 ~
我估最多人係蜀山.. 之後就會係望月了
對嗎 ???
我比較喜好玩d無咩人玩既...
五星白金會員 #5
大6ser要整一隻勁寵都要成500.600人仔
而家香港ser唔知要幾多@_@
六星鑽石會員 #6
原帖由 cocopopo 於 09-12-31 06:53 AM 發表
國服咩職最多人玩呢?
我想玩望月哦..但該會係好多人玩吧 ~
我估最多人係蜀山.. 之後就會係望月了
對嗎 ???
我比較喜好玩d無咩人玩既...

其實望月好玩d...多群技...同埋攻高...
睇你點玩啦...我玩望月就全攻...
因為緊本唔洗+敏...佢敏既成長率好高
六星鑽石會員 #7
原帖由 黑帶 於 09-12-31 07:09 AM 發表
大6ser要整一隻勁寵都要成500.600人仔
而家香港ser唔知要幾多@_@

都係睇你彩數...但建議一整就整官方pk寵...
其餘都無乜用- -
四星黃金會員 #8
快d搵人開post睇下香港ser 既職業分佈吧
四星黃金會員 #9
百幾LV
比圖睇下來

不過多謝先:]
六星鑽石會員 #10
原帖由 頑皮vT 於 10-1-2 12:15 AM 發表
百幾LV
比圖睇下來

不過多謝先:]

我大陸版主程都刪埋= =幾個月前...
百幾lv就街都係...我同d大陸人分別就係我廢寵廢裝
二轉會員 #11
THZ~多謝:loveliness:
六星鑽石會員 #12
原帖由 victor123457 於 10-1-2 08:23 PM 發表
THZ~多謝:loveliness:

唔洗=]如果到玩個陣有問題...可以pm我或問我拎msn問我=]
三星高級會員 #13
官方pk寵即係點= =
六星鑽石會員 #14
原帖由 小龍乂 於 10-1-2 09:33 PM 發表
官方pk寵即係點= =

官方pk寵即係pk最強既寵...
放心...每隻寵都會有寫係咩類型既寵...唔洗驚唔識分...
但系唔好以為買一隻蛋就得- -"要合蛋...
咁樣先會變高星寵
二轉會員 #15
原帖由 kornfans 於 10-1-2 12:24 AM 發表
百幾lv就街都係...我同d大陸人分別就係我廢寵廢裝

隻game升Lv會唔會升餐死架...
即係唔駛好似以前石器咁可以一日升到1xx,但係都唔好好似依家好多online game咁升餐死都未升到50...
六星鑽石會員 #16
原帖由 伊滕羊 於 10-1-3 02:42 AM 發表

隻game升Lv會唔會升餐死架...
即係唔駛好似以前石器咁可以一日升到1xx,但係都唔好好似依家好多online game咁升餐死都未升到50...

如果你識玩...第一日狂做任升, 食10個經球...都可以7x~8x
二轉會員 #17
原帖由 kornfans 於 10-1-3 02:08 PM 發表

如果你識玩...第一日狂做任升, 食10個經球...都可以7x~8x

我當然係唔識玩架啦:smilie_:10:
不過睇o左D資料,對D隻都有少少興趣

前幾日玩o左隻夢幻古龍,悶走o左:smilie_:10:
二轉會員 #18
原帖由 kornfans 於 10-1-3 02:08 PM 發表

經球係商城野?
六星鑽石會員 #19
原帖由 12345688 於 10-1-3 03:42 PM 發表

經球係商城野?

係...你玩過機戰就知...
其實佢呢隻既商城野個d 同機戰好相似...
可能同一個開發商...
三星高級會員 #20
樓上,你玩過大陸版的 開心online,
想請教下你,開acc時佢要 電話認證 , 點解我打左個電話佢講未登記, 可否指點指點
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數