《希望》貼圖區

主題列表 登入
二星初級會員 #1
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

六星鑽石會員 #2
型喎0.0 角色係你架/?
二星初級會員 #3
:handshake: :handshake: 係  以前玩大陸版ge
四星黃金會員 #4
+12 ._.?:em012:
六星鑽石會員 #5
大陸版@@叫咩名,,而家仲有冇
二星初級會員 #6
原帖由 小希希 於 09-12-31 02:51 PM 發表
+12 ._.?:em012:

xg+9黎ge:victory:
二星初級會員 #7
原帖由 cla01104 於 09-12-31 02:52 PM 發表
大陸版@@叫咩名,,而家仲有冇

冇玩la...大陸版實在太垃圾...咩外掛都有
六星鑽石會員 #8
icic,, 但係我玩美版,,太多英文--,,
二星初級會員 #9
原帖由 cla01104 於 09-12-31 02:55 PM 發表
icic,, 但係我玩美版,,太多英文--,,

:handshake: 希望香港版 無咩變態外掛
六星鑽石會員 #10
原帖由 光.. 於 09-12-31 02:58 PM 發表

:handshake: 希望香港版 無咩變態外掛

Y要CUT晒D圖 想SEE下你大名:em012:
六星鑽石會員 #11
最尾隻劍應該系 武神+9 蝙面+9 東方+9?
二星初級會員 #12
原帖由 kof2233999 於 09-12-31 03:01 PM 發表

Y要CUT晒D圖 想SEE下你大名:em012:

:ro06:唔比你地知
二星初級會員 #13
原帖由 kof2233999 於 09-12-31 03:02 PM 發表
最尾隻劍應該系 武神+9 蝙面+9 東方+9?

武器係 強龍天刀+9:smilie_8):
六星鑽石會員 #14
原帖由 光.. 於 09-12-31 03:03 PM 發表

武器係 強龍天刀+9:smilie_8):

強龍天刀咩黎:smilie_:D4:
二星初級會員 #15
原帖由 kof2233999 於 09-12-31 03:04 PM 發表

強龍天刀咩黎:smilie_:D4:

:mad: SOR   大陸叫強龍天刀,,,,,台版叫至尊龍王-.-劍士182戈把
六星鑽石會員 #16
原帖由 光.. 於 09-12-31 03:08 PM 發表

:mad: SOR   大陸叫強龍天刀,,,,,台版叫至尊龍王-.-劍士182戈把

神威:smilie_/):
VIP會員 #17
+9~+12都係一樣的..唔會再變..
睇黎應該玩左好耐-.-
一星新手會員 #18
哇...好光......
一星新手會員 #19
大陸服   太lag  玩到158lv  冇玩了    好似3ser
一星新手會員 #20
你地依加全部   都玩  港ser?   係既話封測見    ic'想叫  腳趾尾     可能有符號
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數