《AIKA》公會區

主題列表 登入
一星新手會員 #1
我係新手~

如題,五國之中,目前邊個國最強?

另外,咩係藍國?咩係黃國?呢啲到底係咩黎?

仲有,有咩方法可以轉國?Del曬啲角色,之後重開可唔可以再選國?

請高手回答 @@
二轉會員 #2
你錯區了:smile_13.gif:
四星黃金會員 #3
又係一d淨係去強國玩既垃圾
五星白金會員 #4
e家千古最勁呀,去啦
個個入晒強國咁玩咩呀?
三星高級會員 #5
原帖由 火之界 於 10-1-1 08:41 PM 發表
e家千古最勁呀,去啦
個個入晒強國咁玩咩呀?

千古國勁.........條毛
成班紫國唔團結又自私唉
五星白金會員 #6
原帖由 蘇浙公學 於 10-1-6 03:53 AM 發表

千古國勁.........條毛
成班紫國唔團結又自私唉

兄弟,你睇唔睇到我下面果句
好明顯我係講緊反話
三星高級會員 #7
紅國開始掘起!入黎紅國吧!e家有5個聖物
五星白金會員 #8
1. 五國實力最勁目前係黃國- 誓約 (本人係紅國人.. 支持烙印.\./.")
2. 藍國係指永恆同埋毀滅 淺藍=永恆 深藍=毀滅" 黃國=誓約 紅國=烙印 紫國=千古""
3. 轉國要買點商. 退國證(399點) 7日內要用. 否則會消失..
4. 我唔清楚.. 暫時無試過=.="

5. 最後... 樓主你錯區-.-""""
二星初級會員 #9
原帖由 MING仔== 於 10-1-12 12:12 AM 發表
紅國開始掘起!入黎紅國吧!e家有5個聖物

爽,搶一個有6400點,夠我買兩個名譽飾
三星高級會員 #10
原帖由 ting1105 於 10-1-12 11:36 AM 發表

@.@叻wo~琴晚....真係幾激.....過百藍黃國d人攻紅國-..-結果都守得住
四星黃金會員 #11
原帖由 MING仔== 於 10-1-12 11:51 AM 發表

@.@叻wo~琴晚....真係幾激.....過百藍黃國d人攻紅國-..-結果都守得住

係...由尋晚9點幾...攻到11點半左右... =口=
二星初級會員 #12
原帖由 MING仔== 於 10-1-12 11:51 AM 發表

搶得你聖物就預左你地黎搶返,希望紅國各位繼續為我地既努力而盡力保衛我地既聖物啦
三星高級會員 #13
原帖由 ting1105 於 10-1-12 11:31 PM 發表

搶得你聖物就預左你地黎搶返,希望紅國各位繼續為我地既努力而盡力保衛我地既聖物啦

我都係紅國嫁/_\你講到我好似黃國撚甘既
二星初級會員 #14
原帖由 MING仔== 於 10-1-13 11:40 AM 發表

我都係紅國嫁/_\你講到我好似黃國撚甘既

我睇得出你紅國,依家有六個聖物啦
一星新手會員 #15
原帖由 ting1105 於 10-1-12 11:36 AM 發表

大哥.,咩叫6400?   系6500阿
一星新手會員 #16
千古國 不過外掛多
回到最頂傳統版

選擇頁數