解迷任務&生活技能

主題列表 登入
超級版主 #1
若要觸發俠客島臘八粥任務必須解到賞善罰惡令, 四滴眼淚才能得到俠客島邀請函到島上觸發臘八粥大會對話!

首先要解到賞善罰惡令  

到揚州碼頭左上方(  213,3209  )
1.點李四接罰惡任務: (二選一)
(1)四大城市惡人首級
(2)李將軍殺宦官

任務流程

(1)四大城市惡人首級
    1.去揚州,點豬小妹旁點那個人,殺死他拿首級
    2.到京城武館旁的十字路口上方點像野蠻人,殺死他拿首級
    3.到子時一刻到大里驛站內戰鬥,殺死他拿首級
    4.到西夏皇宮楊康旁屋內戰鬥,殺死他拿首級(入到後巷先去到,惡搵)
  (2)李將軍殺宦官
    1.去京城,入城門,會有和守衛對話,在去皇宫的路上找揚謙
    2.到衡山右上有個穿官服的人點他
    3.去娥眉迷官到黃容下面找李德欣,他會要你去破廟找李將軍
    4.去武當左邊打一個姓
三星高級會員 #2
^^
三星高級會員 #3
^^
三星高級會員 #4
狀元紅.大腹寶蛇蛇膽邊到搵
四星黃金會員 #5
係草頭郎中度,有蛇打,打就會掉
三星高級會員 #6
咁狀元紅呢
三星高級會員 #7
狀元紅邊度wen ga ,o個個郎中又係邊度?.?,仲有,有冇得重接ga ?.?
五星白金會員 #8
點解子時入皇宮......冇戰鬥要打?
第4滴眼淚好似改左野, 去完楊洲洞唔可以直接到雪山戰鬥, 有無人好似我咁-.-
無端端卡住左...
子到到京城皇宮,入每一版都會偶一次敵.戰勝後得到奸官人頭及燒玉米
我子時去到皇宮,冇人打GA?有冇人可以幫我AR?
四星黃金會員 #11
做左可否重接?
三星高級會員 #12
Originally posted by 神三肥輝 at 2003-7-27 08:14 AM:
係草頭郎中度,有蛇打,打就會掉

係要行黎行去遇敵果條蛇,定係果條大毒蛇.
五星白金會員 #13
點解冇人幫我地?入到京城皇宮冇人打?
我每次做都係選四大城市惡人首級...so 幫你唔到/.\
我每次都係選4大城市惡人首級...
八星無敵會員 #16
我都係揀打4惡人首級=.=易做好多....善令揀左救海上村民=-="
四星黃金會員 #17
我想問下如果用左信號彈仲可唔可以再接番任務?
可以, 但你自己要再出一出海(碼頭)再返入黎就對話!
可以, 但你自己要再出一出海(碼頭)再返入黎就對話!
有人幫我種野嗎/.\?我玩書1的
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數