《AIKA》公會區

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
緋色薔薇

歡迎有品人士加入小家庭~
成立日期:2009年12月12日

公會獎項:
皇族名利(毀滅之國):http://aika.redbana.hk/news/news ... stp2=&postid=65
GM捉迷藏(毀滅之國):http://aika.redbana.hk/news/news ... stp2=&postid=60

本公會無所謂會長

只有大佬們

核心大佬們名單:

Vita(鬥地主之神,神到冇人同佢鬥)
離棄方兒(這個人除了帥之外,跟本沒其他話可以說,最愛的就是賭命:smilie_/): )
聖夜痕羽(標哥,傳說中第一個56神匠狙擊+11的白頭仔)
野蠻Siu麻(寂寞的老處男)
呀銘(公會中的老大哥,只係識升lv:em012: )
小賊x(賊頭,稀世7頭+0沖+1爆左,笑鳥。)
冷無悔(sam哥,比神還要強的神,唯一可以逃離Aiki女神的人)

本公會會花:小曈(曈姐)

友好聯盟(派名不分先後):紫韾夜蘭
             克羅諾斯
             鬼哭神泣
              Dream
             午夜馬戲班
                                         滅門

公會攻城戰戰績:2勝1敗

1月9日 vs 最終幻想  勝
        神之領域
           ToDay
                      皇族

1月16日vs ToDay   敗
                       神之領域
                       皇族

1月23日vs ToDay        勝
                       神之領域
                      赤色月影     

敵對公會:神之領域

因神之領域多次開紅惡意挑釁我們公會,所以經過內部討論,要是被該公會開紅作出主動攻擊,本公會會員有權開紅作出反擊,擊殺該公會成員,請注意

入工會請係度留言/pm/skype,聯盟事項請pm

skype=liutoby928

收人準則,唔熟唔食,只收friend底既:smilie_:10:

四星黃金會員 #2
公會貼圖:

四星黃金會員 #3
留位用..........
四星黃金會員 #4
@0@''好開心 ,,做左會花a_a ,, 留 cm先
四星黃金會員 #5
原帖由 莪伓偍苯蛋 於 10-1-12 09:17 PM 發表

姐係話唔做會花唔開心啦:smile_13.gif:
三星高級會員 #6
支持喔!!  曈曈唔係花-0- 係女神哇=]
四星黃金會員 #7
原帖由 123大長針 於 10-1-12 09:33 PM 發表

姐係話唔做會花唔開心啦:smile_13.gif:

吾係哇-3- 有你地呢班fd 都夠晒開心na -3333-

原帖由 ccwcct 於 10-1-12 09:39 PM 發表
支持喔!!  曈曈唔係花-0- 係女神哇=]

-﹏-我不不不是女神 .. 是笨蛋
一星新手會員 #8
原帖由 莪伓偍苯蛋 於 10-1-12 09:17 PM 發表

:love2: :love2: 我係佢第一號會員:smilie_:)3: :smilie_:)3: :smilie_:)3:
by 野蠻Siu嘛
三星高級會員 #9
:kill3: :kill3: :kill3: 我先係佢第一號會員哇!
五星白金會員 #10
你講錯野吧 我邊到差人周身錢-.- 你差我錢就真
(咩都唔多 GAME錢最多)by聖夜
四星黃金會員 #11
原帖由 熾千羽 於 10-1-12 10:18 PM 發表
你講錯野吧 我邊到差人周身錢-.- 你差我錢就真
(咩都唔多 GAME錢最多)by聖夜

我女人最多:smilie_:D4:
四星黃金會員 #12
原帖由 lama2431 於 10-1-12 09:52 PM 發表

:love2: :love2: 我係佢第一號會員:smilie_:)3: :smilie_:)3: :smilie_:)3:
by 野蠻Siu嘛

咁賞面哇-v-' 謝小ma ..呵!
原帖由 ccwcct 於 10-1-12 10:00 PM 發表
:kill3: :kill3: :kill3: 我先係佢第一號會員哇!

-3333-吾好搶啦 ,, 你地 2個都係唷0.0cc

女人更多-b-'
                                                            男人很少0^0
四星黃金會員 #13
真的嗎?:smilie_:D4:
三星高級會員 #14
我想入依個公會...
四星黃金會員 #15
原帖由 keita2006 於 10-1-22 11:23 PM 發表
我想入依個公會...

歡迎歡迎..........
二星初級會員 #16
我要入呢個會

我叫:判月星流
一星新手會員 #17
原來小賊試過咁樣衰...
我係鬼夜乂仇..
二星初級會員 #18
我都想入呀~ 我而家係第2國既20lv黑魔
我重開 入你公會可以嗎 我見你地好多人呀~
二星初級會員 #19
26lv劍鬥歡唔歡迎._.?
四星黃金會員 #20
留下名字來...............
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數