籃球討論區

主題列表 登入
六星鑽石會員 #1
香港時間1月22日消息,NBA官方剛剛確定了本屆達拉斯全明星賽的首發:

東部:PG:艾弗遜  SG:韋迪 SF:占士 PF:加納特 C:侯活

西部:PG:拿殊 SG:高比 SF:安東尼 PF:鄧肯 C:史杜達米亞

好彩最後關頭拿殊反超麥基迪...咁比立斯都仲有d機會
AI首發當之無愧...試問東岸除左韋迪仲有邊個技術同人氣高過佢?
最意外就係鄧肯居然取代左魯域斯基?...今次係達拉,唔係聖安東尼奧喎...

六星鑽石會員 #2

*全明星入樽大賽
三星高級會員 #3
諗既結果有少少意外
六星鑽石會員 #4
六星鑽石會員 #5
入樽賽果幾個我唔識- -
靜係知有山地矮人王
六星鑽石會員 #6
嗯...搵到湖人果個12號...真係好"佩服"大陸呢個翻譯
香濃伯朗咖啡(Shannon  Brown):smilie_:10:
有乜理由譯香濃....

但係呢條友身體質素勁到可以同鐵血戰士對打(1.93,頭掂籃框)
偉斯凸慘遭強暴:smilie_:D4:
http://www.youtube.com/watch?v=C2zyWVieESg[hdutube]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/C2zyWVieESg&hl=zh_TW&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/C2zyWVieESg&hl=zh_TW&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/hdutube]

六星鑽石會員 #7
最尾KB佢地既表情好搞笑xDD
六星鑽石會員 #8
原帖由 ﹏楓靖ξ影月 於 10-1-22 06:40 PM 發表
最尾KB佢地既表情好搞笑xDD

呢d就叫屈辱技:smilie_:10:
八星無敵會員 #9
西岸我覺得鄧肯打C~史搭打PF好d A,A"
仲有拿殊終於重返明星賽xD
三星高級會員 #10
正正呀!!!!!!!!!!!!!!!!
三星高級會員 #11
原帖由 DC~ 於 10-1-22 06:19 PM 發表
香濃伯朗咖啡(Shannon  Brown):smilie_:10:
有乜理由譯香濃....

但係呢條友身體質素勁到可以同鐵血戰士對打(1.93,頭掂籃框)
...

正,我都有上YOUTUBE睇過
二轉會員 #12
Nash+史杜達米亞
明星賽5怕冇野se^^
二轉會員 #13
原帖由 DC~ 於 10-1-22 06:19 PM 發表
有乜理由譯香濃....

...

哇 頂
費沙第一下係咪笑到企唔穩
要人扶

最尾果幕一流...
五星白金會員 #14
:smilie_:10: BROWN 仲有球補籃個頭掂到個框嫁
佢垂直咁跳有44.5吋嫁...LBJ先好似42:smilie_:10:
BROWN 真係跳得超高:em014:
六星鑽石會員 #15
原帖由 devilman 於 10-1-22 10:08 PM 發表
Nash+史杜達米亞
明星賽5怕冇野se^^

我投左比roy,可惜佢d票太少,,
t-mac真係分左唔少票走
六星鑽石會員 #16
原帖由 DC~ 於 10-1-22 14:10 發表
入樽賽果幾個我唔識- -
靜係知有山地矮人王

頭3個1定識掛@@
1個貓王 1個入樽王 1個湖人彈簧人...

四星黃金會員 #17
有冇全陣容睇下..想知有冇T-MAC
五星白金會員 #18
CP........:cry:
六星鑽石會員 #19
原帖由 小蜥蝪 於 10-1-23 11:32 AM 發表

頭3個1定識掛@@
1個貓王 1個入樽王 1個湖人彈簧人...

我搵到香濃.....伯朗既視頻...:smilie_:10: 非常之睇好佢
貓王?個人唔鐘意佢..佢講野既時候把聲可以去幫恐怖片造聲音特效(今日睇無線先知)
矮人王今年嬴埋就4屆,呢條友d動作一向都冇乜創意.只不過係生得矮

占士呢個淆底獸又唔玩(誤),唔係一定好睇好多
五星白金會員 #20
如果占士玩既話-_-輸左咪好冇面?
全明星鄧肯不嬲都係假PF-.-
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數