Xen傳說

主題列表 登入
三星高級會員 #1
點解好Game 冇人會知道 ...
omg 代理 ,  好代理黎...
隻game 內容夠好 , 同r0 都算相差無幾 ,,, 以前r0 係香港咁紅 .. 而家有1隻接近同類型既game 出 , 竟然冇人留意到 ,,
, 唉 -__- (( 希望會有更多人知道xen 存在 , 睇黎xen 係香港都唔會有廣告賣 -.-

印象中記得 omg 代理既game 係好少賣廣告-.-

快d一齊頂起佢 =((...希望多d人知 xen傳說...唉~

六星鑽石會員 #2
原帖由 winD` 於 10-1-24 04:36 AM 發表
點解好Game 冇人會知道 ...
omg 代理 ,  好代理黎...
隻game 內容夠好 , 同r0 都算相差無幾 ,,, 以前r0 係香港咁紅 .. 而家有1隻接近同類型既game 出 , 竟然冇人留意到 ,,
, 唉 -__- (( 希望會有更多人知道xen 存 ...

ro好多年出既時間,市場上玩可愛風格既game不多.
所以ro可以紅.
不過,現在d可愛game出咗好多........要打響名堂已經不容易啦.
三星高級會員 #3
OMG係台灣有賣廣告
只係佢唔會係香港賣廣告姐=.=
四星黃金會員 #4
頂起此post,希望多d人玩
三星高級會員 #5
原帖由 sunnyho12 於 10-1-24 10:14 PM 發表
頂起此post,希望多d人玩

人流好少-0-...我都想頂起個post ... 不過冇咩可能...
唉~
六星鑽石會員 #6
我看過台灣網站,好多人玩+討論好熱鬧........xen應該ok既.
一星新手會員 #7
支持!!好掛住ro

玩過好多game都玩唔長...就係掛住ro同魔力.:smilie_:D5:
魔力已經唔掂了:smilie_:10: :smilie_:10:
一星新手會員 #8
ro真係好好玩...難得有隻咁相似....頂頂頂頂頂起佢呀~~~~!!!!
三星高級會員 #9
頂呀...有咩方法可以宣傳xen..
五星白金會員 #10
樓上都有玩RO呀,我玩了4年RO了而嫁玩私服XD
三星高級會員 #11
r0 唔算玩得長..不過係1隻好game...
岩岩睇過台灣d論壇...xen 唔應該拎黎同r0 比 , 不過只係1隻類似既遊戲 , 各有特色xd ~
xen 係1隻好game黎既...@@ ~
1齊玩啦a0a
五星白金會員 #12
ro我玩到悶悶的xd打算玩這只更新
三星高級會員 #13
原帖由 sacked 於 10-1-27 06:49 PM 發表
ro我玩到悶悶的xd打算玩這只更新

一齊玩SER 2 =D
VIP會員 #14
大家有咩方法令更多香港玩家認識OMG的XEN傳說呢^^
歡迎向我提出
一星新手會員 #15
RO是個好東西~但過於外掛氾濫
現在出了跟RO很像東西XEN 我想~該玩看看
三星高級會員 #16
好少人呀 :( 好似無咩hk人玩咁既?
五星白金會員 #17
我都係岩岩禁遊戲新聞睇下有咩game公測先發現到有呢隻game
一星新手會員 #18
好少人呀......
一星新手會員 #19
好少人呀......
五星白金會員 #20
原帖由 迷雪雪 於 10-1-28 10:28 AM 發表
大家有咩方法令更多香港玩家認識OMG的XEN傳說呢^^
歡迎向我提出

將xen推上[熱門遊戲]+[新出遊戲] 果park.唔知有冇用呢@_@"

不過佢公司始終冇宣傳..幫極都有限.
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數