Xen傳說

主題列表 登入
一星新手會員 #21
想入公會
但係邊度入- -?
有意add我 msn < 將會已訊息俾樓主
二轉會員 #22
狩.. 我唔玩啦  - -..你要我acc pm我
二轉會員 #23
原帖由 〥凍◆奶茶〤× 於 10-1-30 11:23 PM 發表
狩.. 我唔玩啦  - -..你要我acc pm我

手機版未支援觀看積分限制的隱藏子內容

二轉會員 #24
冇我想像中咁好玩- -
三星高級會員 #25
頂-,-...XEN 香港玩家逐一沒落 0.0...
真慘~"~
六星鑽石會員 #26
HI,我仲有玩既,lv30戰士啦.呵呵.........:smilie_:D5:
由於設定方面同ro是完全不同,沒有防禦,又沒有迴避.....加成.
我估計後期打怪升級應該要組3-4人才比較快.
想單練會比較困難....
四星黃金會員 #27
★旦我想入啵=3="
☆仲有玩? !!

★我game名:小媛
lv: 30:smilie_:)3:
二星初級會員 #28
我想入啊得唔得?? id: 雷奧
二轉會員 #29
原帖由 〥凍◆奶茶〤× 於 10-1-31 12:17 AM 發表
冇我想像中咁好玩- -

若果加體會加物防,若果加敏會加攻速同閃避,若果汁野冇咁煩

你話幾好

盜賊全敏續戰力仲好過戰士,真係好貴,同埋D裝換唔換都係扣咁多:face_l_17:

若果盜賊加敏加攻擊力既程度改低D,改成加攻速同閃
戰士加體會加物防既話,我諗隻GAME冇咁快沒落
三星高級會員 #30
原帖由 TRINITY888 於 10-1-31 12:20 PM 發表
HI,我仲有玩既,lv30戰士啦.呵呵.........:smilie_:D5:
由於設定方面同ro是完全不同,沒有防禦,又沒有迴避.....加成.
我估計後期打怪升級應該要組3-4人才比較快.
想單練會比較困難....

隻game 係單掉好多 主加一樣  好死!

我玩弓 射射~~~~
二星初級會員 #31
太好喇有香港工會!

我叫潮童克星 31lv預言家
二星初級會員 #32
我可以搵邊個入會呀??
四星黃金會員 #33
原帖由 御狩犽ζ楓閣 於 10-1-31 02:54 PM 發表

你話幾好

盜賊全敏續戰力仲好過戰士,真係好貴,同埋D裝換唔換都係扣咁多:face_l_17:

戰士加體 ...

執野有幾煩:face_l_17:
三星高級會員 #34
GAME名,叫:雪山肥牛     28LV
我想入公會
五星白金會員 #35
我想入會呀
要密邊一個?o?
四星黃金會員 #36
plz加我會啦~
name: 健怡可樂
msn: niczutor@hotmail.com
二轉會員 #37
原帖由 御狩犽ζ楓閣 於 10-1-31 02:54 PM 發表

你話幾好

戰士加體 ...

我真係第一次打機見到 戰士續戰力比賊低!!
六星鑽石會員 #38
ser2仲有無人玩跟嗎?
好鬼冷清........
lv37戰士在此.哈哈.....
二星初級會員 #39
係唔係收人架??
我一個人玩得好悶

ser2 潮童剋星

就算唔add我都比個人名我搵佢丫..
上一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數