Xen傳說

主題列表 登入
一星新手會員 #1
如題,由於ser 4 將於明天 2月4日 正式開波

各方準備進駐的好友可以在此留名/招人
------------------------
原本角色: Angelove 預言 Lv28 (lag 死中)(Ser 1)
二轉會員 #2
ser4

名叫做Phenix 玩既係game裹面搵我一齊玩喇

四星黃金會員 #3
server2 巫師 劍舞@@
一齊玩server 4 a"a
三星高級會員 #4
SER 2 預言 京密煞 a_a'''
二星初級會員 #5
好似幾好玩^.^我都等SER4開左去玩下:loveliness:
五星白金會員 #6
ser1傲劍雲40等級和盜賊44等級打算轉ser4
四星黃金會員 #7
ser4 SIU泉...(新玩既= =)
一星新手會員 #8
尋晚放工就返左屋企煲
呢一個星期都應該會盡量加下港人好友

公會就睇下多唔多人會長期玩先算.
六星鑽石會員 #9
可能人潮已經減少.....ser4比較少人玩.
反而ser1-3依然好多人上.
一星新手會員 #10
原帖由 TRINITY888 於 10-2-5 01:38 PM 發表
可能人潮已經減少.....ser4比較少人玩.
反而ser1-3依然好多人上.

ser 4 既人(港台都係) 明顯少其他三個ser少.
lag 方面就好似比ser 1好一d

玩預言要到 6X 先至有補,呢幾個星期有排捱..
三星高級會員 #11
各位4服朋友幾級:smilie_/):
四星黃金會員 #12
原帖由 winD` 於 10-2-5 02:31 PM 發表
各位4服朋友幾級:smilie_/):

★好低 37 :ro02:
一星新手會員 #13
原帖由 ★魔兒︻★ 於 10-2-5 04:37 PM 發表

★好低 37 :ro02:

真快, 睇黎最快都要聽朝早先31到.
你地多數係成日玩定夜晚先玩?
五星白金會員 #14
41戰士,等級開始難升.
六星鑽石會員 #15
原帖由 fairyland 於 10-2-5 10:48 PM 發表
41戰士,等級開始難升.

HI,你也在玩xen?什麼伺服呢?
呵呵....在eco討論區我見過你.:smilie_:10:
五星白金會員 #16
原帖由 TRINITY888 於 10-2-6 02:04 AM 發表

HI,你也在玩xen?什麼伺服呢?
呵呵....在eco討論區我見過你.:smilie_:10:

當然是 ser4,現在49級.
四星黃金會員 #17
PHNEIX~好
ANGEL~好

我都係SER4- 笑看人生:ro04:
六星鑽石會員 #18
ser 4 Rafy:em012:
未識玩face_l_18:
二星初級會員 #19
剛剛才開號,新手,名:屑玉

話說有人開公會了嗎?
回到最頂傳統版

選擇頁數