《夢之樂章》公會區

主題列表 登入
二星初級會員 #1
6lv公會<promise>新1年誠招可愛ge你入會 有意成為我地可愛ge一份子就密我啦^^我係 V大頭妹二號V

以下係我對呢個會ge會員ge一番說話.....

我加入promise ge時間話長唔長話短唔短
加入時間:2009年12月8日
由大佬久開始做會長ge時候我已經覺得好開心
開心在d乜野?
一online係會頻度say個halo 會有人應你 問野會有人答你 組隊升lv/打副本會有人預埋你 
呢d野 唔係個個會可以做得到
冇錯 做到全ser最勁係可以稱王稱霸 個個都會好羨慕你 但係我玩game唔係渴求呢d 黃武?我唔太需要 玩得開心係最緊要
咁耐以黎 無論我係任何一個會 有低lv話要解副本任 打任王 如果我做到ge我都一定會幫 
但係 係唔係個個會d高lv都可以做到 <....呢一個我唔係想講到自己好偉大 咩都可以幫 
而係我想講 每一個玩呢隻game ge人都會有低lv ge時候 
一大班fd玩 打王打副本當然係可以不求人 
但係如果自己一個人入黎玩ge 冇人冇物 搵邊個幫? 
呢個時候公會ge朋友就係可以幫到手 
呢樣野亦都係唔係個個會可以做到(經驗之談)
入過咁多個會能夠有低lv問有冇人可以幫手 (一定)會有人幫ge 我遇過ge 就只有promise
能夠可以維持呢樣野ge 都係靠一班開國功臣 

自大佬久走左 由右手擔任會長 個會好似就散 個個都話唔玩lu 
我並唔太想我玩呢隻game入過最開心ge公會就咁玩完
所以我決定撐起呢個公會 收人收人&收人 希望可以重振以前我認識ge promise
希望各位而家仲係會入面ge會員可以撐住我地撐落去 因為少數人ge力量係真係唔夠而且係好辛苦ge事
而家由左手執權 日後大家要加油努力><!!!

其他公會好對唔住喇>< <promise>係唔會散ga 要大家失望 我代promise講聲sorry

希望大家可以玩得開心啦^^

四星黃金會員 #2
係既
1日話晒我都會上線半個鐘
二星初級會員 #3
原帖由 likeonline 於 10-2-5 03:51 AM 發表
係既
1日話晒我都會上線半個鐘

多謝晒你= =
半粒鐘會唔會太多啊= =?
半分鐘就好喇><
二星初級會員 #4
好像很乖喔
四星黃金會員 #5
我諗我會考完刀會返黎既;
但一定冇以前甘多;因為要返工~_~

離Promise成立仲有94日炸 加油=]
四星黃金會員 #6
成立1週年@0@

你返黎我地有多個神官@0@
二星初級會員 #7
promise仝人

me來搞事的face_l_18:
一星新手會員 #8
加油~~ 我最近電腦壞哂   2部都壞...
會少D ON=_="....
陳柏霖幾時返香港呀=.=
四星黃金會員 #9
原帖由 小丫a 於 10-2-5 04:57 PM 發表

CPL去左邊?3?
四星黃金會員 #10
原帖由 likeonline 於 10-2-5 01:29 PM 發表
成立1週年@0@

你返黎我地有多個神官@0@

嗯嗯~_~
二星初級會員 #11
原帖由 小久._.V 於 10-2-5 10:52 AM 發表
好像很乖喔

番左鄉下ge小朋友快d番黎啦><

二星初級會員 #12
原帖由 長崎武淺之第2手 於 10-2-5 01:21 PM 發表
我諗我會考完刀會返黎既;
但一定冇以前甘多;因為要返工~_~

離Promise成立仲有94日炸 加油=]

雖然我入黎果陣未見過你 但係都會等你番黎>< 
會考加油><!!!好易ja><

二星初級會員 #13
原帖由 累0o0 於 10-2-5 04:14 PM 發表
promise仝人

me來搞事的face_l_18:

為死唔去ge promise飲勝!!!
為黎搞事ge累了飲勝!!!:smilie_:P2:
二星初級會員 #14
原帖由 小丫a 於 10-2-5 04:57 PM 發表

jesus!!!
丫a姐姐你都幾黑仔><
之前lag機換過部係壞ge 拎去整 整完又壞多次= =
真係要為你祈禱......
三星高級會員 #15
雖然冇上 不過都支持o下:victory: :victory:
二星初級會員 #16
原帖由 小久._.V 於 10-2-5 10:52 AM 發表
好像很乖喔

U go 海南島食雞飯
順便帶個海南婆回來家鄉:D2
u do no 傷心啦
二星初級會員 #17
原帖由 大頭妹2號 於 10-2-5 07:30 PM 發表

為死唔去ge promise飲勝!!!
為黎搞事ge累了飲勝!!!:smilie_:P2:

me come認真支持u
no搞事
二星初級會員 #18
多謝支持><~~
二星初級會員 #19
原帖由 大頭妹2號 於 10-2-5 09:41 PM 發表
多謝支持><~~

ME反來玩既時間記得帶me打百鳳:D2
二星初級會員 #20
原帖由 累0o0 於 10-2-6 10:13 AM 發表

ME反來玩既時間記得帶me打百鳳:D2

我帶唔到= =陪你打就得= =
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數