灣岸4

主題列表 登入
版主 #21
原帖由 旺角信和 於 10-2-11 03:51 AM 發表
如果我用張灣岸3既底卡放左dx+會點嗎
如果我放張灣岸3既卡叫做HEI OR Ice.l放左dx+
會有得改名定係用返HEI 同Ice.l

所有多過1萬km既車,會變做1萬km
用返HEI 同Ice.l
二星初級會員 #22
不過NAMCO可以整到無改名車就正啦~~
三星高級會員 #23
d賣卡生意咪會沒落@@
五星白金會員 #24
樓主講到咁明....

都仲係有人唔明個 3dx+ 既野 都有 :em012:
五星白金會員 #25
好期待係DX+見到人地玩1萬KM萬星車:em014:
四星黃金會員 #26
呢個POST 好野黎:cheers:
三星高級會員 #27
原帖由 chunslc 於 10-2-11 10:06 PM 發表
好期待係DX+見到人地玩1萬KM萬星車:em014:

到時周圍都有ice.b,hei....

就好似宜家chun★,ej25禁...
二轉會員 #28
好易明呀~~~~
二轉會員 #29
明左!!:smilie_:)3:
二星初級會員 #30
原帖由 metto 於 10-2-11 07:48 PM 發表
不過NAMCO可以整到無改名車就正啦~~

有好多人玩死一架車,想轉車種玩就要600升上去有錢都唔一定有咁好心機同時間啦
二星初級會員 #31
原帖由 巫師仔mcdonald 於 10-2-11 08:42 AM 發表

所有多過1萬km既車,會變做1萬km
用返HEI 同Ice.l

遲d dx+會有好多同名車face_l_18: 有d人實唔過2次
五星白金會員 #32
咁樣咪要過兩次=.=如果開改名.......又要KEEP公里既話..
二星初級會員 #33
原帖由 ┌龍樂┐ 於 10-2-12 02:32 AM 發表
咁樣咪要過兩次=.=如果開改名.......又要KEEP公里既話..

依家轉定dx唔洗煩遲d出左dx+開卡一定好貴
五星白金會員 #34
原帖由 旺角信和 於 10-2-12 02:36 AM 發表

咪又係8蚊9蚊 :smile_13.gif:
二星初級會員 #35
原帖由 ┌龍樂┐ 於 10-2-12 02:48 AM 發表

咪又係8蚊9蚊 :smile_13.gif:

我唔係face_l_18:
六星鑽石會員 #36
10000km 20000星改名車都幾正@@
二星初級會員 #37
原帖由 G1117 於 10-2-12 03:29 AM 發表
10000km 20000星改名車都幾正@@

依家交易區有咩改名車係2m星
六星鑽石會員 #38
已閱
果然好易明
二星初級會員 #39
易明...了解..多謝
但係幾時出-_-"
三星高級會員 #40
原帖由 旺角信和 於 10-2-12 02:36 AM 發表

dx同dx+兩碼子既事lor

你轉定dx遲d再轉落dx+咪又係一樣貴

你唔係諗住namco會俾你dx既卡玩dx+下話??

定係你覺得dx+出左反而係dx開卡加價??
回到最頂傳統版

選擇頁數