《守護之星》公會區

主題列表 登入
四星黃金會員 #1

★.伺服器在;黃金平原

★.公會名稱;黑之契約    ★.會長ID;黑色.閃光

------------------------------------------------------------

★.公會幹部ID;
1.*﹑YlinG

2.碎羽  

3.fung

4.冰天雪

5.幻夜

6.晃

7.Seven

8.白色雅達

9.妮蒂莉

11.亞基里斯

12.罪   

-----------------------------------------------------------------------------------------

★.公會特色:

1個好既公會應該係團結,而不係人多充數

系呢度你可以好休閒,可以傾計識朋友,

可以1齊打怪,解任,打副本 (都可以相約行地圖探險),

公會求既係家人1條心!!

主要營造出溫馨、祥和、熱鬧,團結、上進、同心,讓加入者能輕鬆遊戲之大家庭。

------------------------------------------------------------------------------------------

★.招生條件;

★;需對公會有向心力,能融洽、融入公會大家庭。

★;對會長及幹部所規定事項,能徹底去遵守。

★;常上線者。

★;拒絕好戰、啞巴、白目、無法無天之惡劣份子。

★;特定活動,戰場,紛爭,請務必團結,踴躍參加以及迅速到達。

同埋最好20lv+,槍手優先*(因為公會無咩槍手阿,HAHA)

------------------------------------------------------------------------------------------
★.聯絡方式; 1.加入在以下的M群留下ID和msn  (如果唔係,唔知點收你好)
                     2.直接守護密我地(只限密幹部)

★.公會M群; 請加公會M群 group203925@xiaoi.com  

感謝咁多位哂時間睇哂我地既招生文,Thz

公會M群: group203925@xiaoi.com
[attach]279835[/attach]

四星黃金會員 #2
推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
二星初級會員 #3
PUSH~~~~~~~~
三星高級會員 #4
:smilie_:p: 推推先+1
一星新手會員 #5
我又黎推xd
(知唔知我邊個先?)
四星黃金會員 #6
原帖由 Yling(3. 於 10-2-14 10:26 PM 發表
我又黎推xd
(知唔知我邊個先?)

唔通你係ling姐!
三星高級會員 #7
唔知你地歡唔歡迎我呢...=]?
四星黃金會員 #8
原帖由 COAN 於 10-2-15 01:21 PM 發表
唔知你地歡唔歡迎我呢...=]?

of course 無問題啦!
一星新手會員 #9
原帖由 魔人愁 於 10-2-15 12:21 PM 發表

唔通你係ling姐!

痴線,有無咁醒阿xd
(都話妹咯!)

張相見我唔到xd
四星黃金會員 #10
原帖由 Yling(3. 於 10-2-15 01:28 PM 發表

痴線,有無咁醒阿xd
(都話妹咯!)

張相見我唔到xd

你太細粒啦~哈哈
一星新手會員 #11
原帖由 魔人愁 於 10-2-15 01:30 PM 發表

你太細粒啦~哈哈

切,邊關事咖姐!
我要重影xd
四星黃金會員 #12
我係黑柴:ro04:
四星黃金會員 #13
好呀~下次約齊人呀~依個重任交比你!
四星黃金會員 #14
原帖由 sing2242002 於 10-2-15 05:39 PM 發表
我係黑柴:ro04:

d 相影得ok嗎?
一星新手會員 #15
原帖由 魔人愁 於 10-2-16 02:06 AM 發表
好呀~下次約齊人呀~依個重任交比你!

我邊有咁大號召力阿?
呢d 梗系你先做得黎啦xd:victory:
四星黃金會員 #16
原帖由 Yling(3. 於 10-2-16 02:52 AM 發表

我邊有咁大號召力阿?
呢d 梗系你先做得黎啦xd:victory:

你有吸引力bor 但係!
一星新手會員 #17
原帖由 魔人愁 於 10-2-16 05:15 PM 發表

你有吸引力bor 但係!

邊忽有吸引力先?講笑都唔好講咁大啦
客死人咖!
一星新手會員 #18
我個名:笨☆小烏
五星白金會員 #19
可以加我ma? 我岩岩先轉左ser... 唔高lv~><