勇者之歌Online

主題列表 登入
一星新手會員 #1
小女今日瀏覽過官網
發現呢個game
同夢想世界&天羽既畫風同格式超相似:face_l_07:
唔通網龍又玩抄襲呢樣野:face_l_07: ?
以上只係個人見解
飄走..

四星黃金會員 #2
尼個世界就係抄黎抄去架啦,問題係抄得有無好過原版姐
二轉會員 #3
又係呢D攪屎棍,小小相似就叫抄襲
咁叫抄襲我係唔係可以告你下體抄襲牙籤呀??
三星高級會員 #4
樓上唔洗講到咁既...
我就當佢講得唔岩妳都唔洗人身攻擊"
二轉會員 #5
原帖由 tatwai825 於 11-3-2010 16:49 發表
樓上唔洗講到咁既...
我就當佢講得唔岩妳都唔洗人身攻擊"

我點樣人身攻擊呀!!話佢抄牙籤就叫攻擊呀??
而家佢少左舊肉咩!定傷左呀!?駛唔駛驗傷呀!?

人身攻擊定義,轉自YAHOO知識
人身攻擊,是指在討論時針對或提出對方的人格、動機、態度、地位、階級或處境等,而進行攻擊或評論,並以此當作提出了理據去駁斥對方的論證,此乃犯了人身攻擊的謬誤。

言之你認為佢GE牙籤代表佢人格、動機、態度、地位、階級或處境?
我話你都精經失常!睇醫生啦<<---學野啦!呢D就叫人身攻擊!
二星初級會員 #6
唔知樓主係話官網插畫定隻Game相似

如果係講緊隻Game

就係Game開發商既事

唔關隻Game既代理事

加上 隻隻online Game都差唔多架啦

冇話邊個抄邊個

另外 回樓上 樓主好似是女的

沒有你的牙籤 :smilie_:):
六星鑽石會員 #7
原帖由 cheung189 於 10-3-12 05:20 PM 發表

我點樣人身攻擊呀!!話佢抄牙籤就叫攻擊呀??
而家佢少左舊肉咩!定傷左呀!?駛唔駛驗傷呀!?

人身攻擊定義,轉自YAHOO知識
人身攻擊,是指在討論時針對或提出對方的人格、動機、態度、地位、階級或處境等,而進行攻 ...

世界大戰  @@face_l_18:

一星新手會員 #8
我都有玩過天羽
個網都係左上角有個人
好多都係咁啦
but I think 勇者之歌個網多野好多
我玩到50幾lv
買左4張點(晒下命 我有300幾萬係ac)
隻game超難升lv
玩到25lv以上d任就唔會升到lv
要自己打怪
仲有排打= =
都唔知d人點升上一百
四星黃金會員 #9
隻隻game都係差不多,好玩就ok la
二星初級會員 #10
原帖由 BILL 於 10-4-9 10:14 PM 發表
隻隻game都係差不多,好玩就ok la

抄邊隻game@@?
四星黃金會員 #11
原帖由 精彩結尾 於 10-4-10 11:25 AM 發表

抄邊隻game@@?

我冇話抄邊隻game,隻隻online game都係升lv喇,只要好玩就可以
回到最頂傳統版

選擇頁數