巨商故事創作及貼圖區

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
哈!!兵陣圖=- =!!
原諒只有22m 垃圾的我!= =!
高手別插= =!
六星鑽石會員 #2
:ro02: D裝閃能到爆
四星黃金會員 #3
唔夠你閃....
我d新裝,係你面前不值一提
五星白金會員 #4
商2既@_@
你好少上黎呢度吹水?@@
四星黃金會員 #5
好小上2k吹水.....
今後會多d ^^
五星白金會員 #6
好有錢~~把野都,,,, 見你比只象女既裝 我己經想死
六星鑽石會員 #7
原帖由 迅殺 於 10-3-9 06:08 PM 發表
唔夠你閃....
我d新裝,係你面前不值一提

鐵鞋,源手,倚天,4聖紫龍,閻set仲有本無想:face_l_17:

呢度都過50e了....
四星黃金會員 #8
加多張昌昌 點圖 同買 冰血打怪圖~~

研究 如何殺 軍曹 海星 紫蛇 中(個個地形都唔岩昌打....爽死- -)

六星鑽石會員 #9
原帖由 迅殺 於 10-3-13 05:16 AM 發表
加多張昌昌 點圖 同買 冰血打怪圖~~

研究 如何殺 軍曹 海星 紫蛇 中(個個地形都唔岩昌打....爽死- -)

我都有隻...不過唔識放技...放左入倉...因為日男勁d=,=
四星黃金會員 #10
我應該唔會放倉= =!!!
我冇諗升其他2轉..
可能等出新2轉掛...
隻昌等我轉左日男就食毛重點,全血
期待唔知有冇10m戰= =!
六星鑽石會員 #11
原帖由 迅殺 於 10-3-13 07:28 PM 發表
我應該唔會放倉= =!!!
我冇諗升其他2轉..
可能等出新2轉掛...
隻昌等我轉左日男就食毛重點,全血
期待唔知有冇10m戰= =!

唔係牙-,-.....隻昌靚裝全血....浪費d喎~~
四星黃金會員 #12
反正有日男..
要佢來都冇用= =!
身裝用來谷戰都唔錯呀
二轉會員 #13
想講兩個字   痴線
原諒我直
台灣有齊 清怪 休戰 打王 頂怪
何惜你只揀兩樣 仲要兩樣最弱
打王黎講 昌2前期打低級王去到於台都唔錯
後期到150後弱 比起臣2 趙2呢d母艦級真係小毛見大巫
重要係秒位麻煩 30 40度角先扣得多 個個圖 場場試?
台揀趙2 有兩個誘因 高敏幾乎打乜都得 熊貓唔點血先係明智
個個都話血趙好頂 你預左放熊貓出去唔係頂 係分散注意力
你加左血 第一難死 第二哂時間唔分兩隻四隻八隻=熊貓已廢
要頂不如用權 雷公+權 配合時間發技根本頂哂大部分地怪
用熊貓就好似打軍曹咁 一開場放係佢面前引佢打 自己撿好兵企位 燕放冰
再講花2
花2裝解符點都比昌2具壓倒性優勢
唔講解符呢d貴野(事實上照講都得 你把所謂四聖都唔平得去邊)
花2清怪除左威力細之外 又大範圍 又遠
高lv打蝗蟲no problem
點加都得 力得 血得 平均都可以谷戰

再講你把四聖
係商業上黎講你把野入手真係一大失誤
若你係自沖自產可無視
首先講講兵器 最多人收係劍 刀之類 有3刀2轉
其次係仙刀
矛你數黎數去都係得一隻昌
前提係昌本身舊將 打新怪弱 自然唔多人轉
所以紫龍去到呢一刻都係主用照出黎型 昌用唔實際
火龍呢個版無得禁a打自己人再放會加威力 再削弱
咁多弊病下昌2已經係未路 再係眾多幻獸 合怪都有怪放技 就算中放 威力搭救
多口講句 賣左d裝佢 轉臣2 食孫子轉申打下火龍珠 轉國轉下象2 燕 祖2呢d實用將
昌呢d玩黎玩去都係一味 俗d講叫雞都唔會一味掛
同埋要講講 昌係搭燕 搭權盞累事 權2企果個位會令你昌2放技位唔同 打唔中
臣搭權同趙搭權先會有實質功效

睇哂唔同意 / 一把火 / 認為自己鍾意玩咩就咩請無視此回覆
純粹覺得你呢個陣唔太理智姐

就好似谷到50萬戰 4幻既某會員 我問左句佢個陣可以打咩
佢d幻全血....

仲有 你係咪覺昌2招技好食mp 見你咁多mp女 當初我玩都同你差唔多
我隻昌就係你呢個lv抄 173. 又係1800血
四星黃金會員 #14
我都感覺到昌d壞處..
因為咁多版改版..
昌只有不斷改弱,
其他舊2轉不斷加強,好似 賽,臣,許 加超長 施法距離= =!
(心諗,有冇搞錯,隻隻都加強,係唔加孫昌
最想條龍 移速-25%,加番大個攻範圍,咁就正爆)
如果講趙2,我都有問過人轉唔轉...
但係d人話唔好轉...
不過我諗轉左主,之後隻昌都唔要,可能轉全血..用來谷戰..
相信日男可以夠打大部份怪...
之後加 燕加昌 唔知樓上熟唔熟..
燕主要係令怪 企好d,易打d.....係絕好配合...
權配昌 練多得應該夠打怪....(ps.唔多想冇腦打怪,咁樣玩不如唔玩..要做人地做唔到ge事先好玩)
二轉會員 #15
原帖由 迅殺 於 10-3-15 11:33 PM 發表
我都感覺到昌d壞處..
因為咁多版改版..
昌只有不斷改弱,
其他舊2轉不斷加強,好似 賽,臣,許 加超長 施法距離= =!
(心諗,有冇搞錯,隻隻都加強,係唔加孫昌
最想條龍 移速-25%,加番大個攻範圍,咁就正爆)
如果講趙2 ...

咁我想講分散投資
你愈玩多花臣野 即係玩人地做唔到果d
哂時間去打怪 又慢既話 無論戰力定金錢上進度都慢

你諗果d改法 根本無可能 而家d勁將打怪都遲鈍到hihi
日男打唔係唔得  多將只係多元素殺敵姐
唔玩雷公玩燕 朝子 甚至一轉將仲能人所不能tim:em012:
四星黃金會員 #16
樓上好建議...
玩雷公 耐左,發覺自己技術真係退步左...
真係快快手手轉隻燕去升~~
另外一問..
仙刀,82斧,妃劍
以上邊把升 味轉主比較快??
四星黃金會員 #17
岩岩升完昌2 依家4xlv 佢招野一時扣好多一時好少 要點車先扣多d?
回到最頂傳統版

選擇頁數