私服分享程式、架設或修改技術專區

主題列表 登入
六星鑽石會員 #21
槍game單機- -笑左出黎:em014:
四星黃金會員 #22
我講埋個論壇係咩都得..有鬼抄你咩.痴線
禁止發言 #23
原帖由 星夜雨 於 10-3-13 08:27 AM 發表
槍game單機- -笑左出黎:em014:

大陸應該叫單機既 意思 = ="
二星初級會員 #24
單機 都入不到地圖 ....因為最少要2人先入到場.....你想要外網方法可以教你

不過 呢個版 好多bug......努力研究 1.9版好過了......好似c4咁

1.9版有準心 多野玩好多
四星黃金會員 #25
原帖由 15647892 於 10-3-13 08:20 AM 發表
我想知點解有人惡意灌水會加good= =

因為人地想加就加
btw 槍game單機 正野:smilie_:D4:
五星白金會員 #26
單機槍game._. 玩條毛?
三星高級會員 #27
唉...
hp汁左真系勁想重玩..
有冇人記得我呢?
用過7bits既應該識我嫁播...
五星白金會員 #28
所以既野都係系大陸既論壇轉貼,,,
我見冇咩人post我先貼出尼,,,
如果話我抄既我都唔知講咩好,,,
[首發]既意思姐係系2000fun私服區我係第一個發尼個私服架設方法既第一個人,,,
所以私服都係由單機開始嫁啦,,,
岩岩見到某幾位會員話,,,
單機玩條毛?
有開其他私服既人都知你要單機左正好哂先開到外網俾人玩嫁啦,,,
唔通一拎到服務端咩都唔洗改就開俾人玩咩,,,

以上只係個人意見,,,
冇要引起罵戰既意思,,,

一星新手會員 #29
去ggc網站平台- -整到佢網絡- -?
五星白金會員 #30
原帖由 qwe23072307 於 10-3-14 12:00 PM 發表
去ggc網站平台- -整到佢網絡- -?

關GGC咩事?
唔係好明你講咩,,,
你可以系GGC度加HP俾人連咩?
論壇乞丐 #31
吹到[首發]
N年之前已經有人POST過出尼
六星鑽石會員 #32
原帖由 lichakkwan 於 10-3-14 12:45 PM 發表
吹到[首發]
N年之前已經有人POST過出尼

人地聲明左喇,佢話係系2kf首發
一星新手會員 #33
原帖由 ★°﹏曦少 於 10-3-14 11:57 AM 發表
所以既野都係系大陸既論壇轉貼,,,
我見冇咩人post我先貼出尼,,,
如果話我抄既我都唔知講咩好,,,
[首發]既意思姐係系2000fun私服區我係第一個發尼個私服架設方法既第一個人,,,
所以私服都係由單機開始嫁啦,,,
岩 ...

呢到d人好惡架:cheers:
二星初級會員 #34
原帖由 星夜雨 於 10-3-14 01:25 PM 發表

人地聲明左喇,佢話係系2kf首發

好耐之前2kf發左
超級版主 #35
各位唔好再太執著在意首不首發了 就算以前好耐有人post過也好 但連結link早死很久 現有人重新post也好 起碼資料都重新整過

有壇友有心發佈 總好過冇人發佈嫁 所以唔好嘈勒

而中立說一句 任何私服真係先開單機研究修改等等 再開外網公開俾人玩的 而依個主題都說明係一個研究post 唔係一個宣傳遊戲post

所以有興趣既又有技術既 可以主動樓主一起研究吧 :ro01:
五星白金會員 #36
避免有壇友誤會我[首發]既用意,,,
已將貼名[首發]改為[重發],,,
如有雷同,,,
只屬巧合,,,
三星高級會員 #37
這個我真的找了很久!不是說假的, thx
二星初級會員 #38
樓上好假-.-
二星初級會員 #39
樓上的好真@_@
一星新手會員 #40
原帖由 XDAS 於 10-3-15 12:36 AM 發表
樓上的好真@_@

難分真與假
回到最頂傳統版

選擇頁數