完美世界

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
大家好~我係 鳳凰GF04 驚世幫會幫主 《§羅密歐§》  
就快改版~相信會多左很多新朋友或舊玩家玩~
很多人都會想玩新SERVER~
但大家有冇想過..玩新SERVER..很多野都要重頭玩過?
打王好難找人幫...小怪要搶餐飽~如果想個人物勁..一定要用錢玩...用錢就用好多..但係得既裝又唔係勁?
咁點解唔玩返很多香港人既SERVER 4呢?
做裝材料價錢平~找人幫手打王易~何樂而不為?

如果有興趣想來SERVER 4玩~驚世幫會歡迎你~
我們有專用既討論區~我會每日更新最新完美世界~魚人傳說既消息~
還有強大資料庫~ http://kingsai.homeip.net:88/forum/thread.php?fid=4
幫會每月都有活動~ http://kingsai.homeip.net:88/forum/thread.php?fid=7
還有互相幫忙既獎勵計劃 ~ http://kingsai.homeip.net:88/forum/read.php?tid=2

驚世幫會就快進入3周年~希望有心玩既香港朋友加入~
驚世2周年紀念短片
[hdutube]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/sQ5CVbbixGg&hl=zh_TW&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/sQ5CVbbixGg&hl=zh_TW&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/hdutube]
四星黃金會員 #2
:victory:  踩場~~ 唔玩新ser, 我帶頭轉1ser~xDD

(其實只係我隻舊人係1SER而已 = =")

玩新SER只係唔想追LV追裝追價, =.=" 差太多皮了~
四星黃金會員 #3
原帖由 雅爾* 於 10-3-17 02:57 PM 發表
:victory:  踩場~~ 唔玩新ser, 我帶頭轉1ser~xDD

(其實只係我隻舊人係1SER而已 = =")

玩新SER只係唔想追LV追裝追價, =.=" 差太多皮了~

好多人既心態都係追LV 追裝~想係新SERVER 威威~
但有冇想過~如果夠勁~追到人果種爽快~真係好難形容~
新SERVER既裝.....普通金裝....可能賣緊現金幾拾蚊都唔定.....係舊SERVER 1蚊都唔值....
如果想勁...就一定用錢玩....唔用錢玩....就唔好諗追LV 追裝~
花錢係D 垃圾裝度...點解唔用係又平又抵既SERVER度?
點都好啦~我出依個POST 既目的~都係想招收有心一起玩既香港人~
只係唔想大家花錢係新SERVER姐....
四星黃金會員 #4
我覺得舊ser 每個人都高lv 最緊要係大家互動 一齊打王 一齊升lv先好玩
lv相差 係做唔到呢樣野 只會單game既感覺  一味得自己1個人玩 好無:smile_13.gif: 意思

版主 #5
十分同意你ge講法0.0~
四星黃金會員 #6
因為-..-" 唔想玩返舊ser, 想玩新ser, 玩下新手幾好~
錢同裝咋嗎-_-" 再賺再打咪得...
舊ser最basic, 個個都+10+11=_=點追, 我太唔鍾意用錢玩~
我就係想, 同成班人打下副本升下lv, 慢慢磨時間~
而唔係單練到死, 追上高lv, 仲要慢慢賺錢, 慢慢挨, 先追到裝-_-
雖然我1ser個隻都9xlv, 但要我慢慢再沖裝,
o[]o 我好想玩下新人, 同成班hehehaha咁升仲好~
聽說舊ser已經無咩團練, 團練有既, 副本練功團o[]o" (睇巴哈講既)

p.s 或者新ser真係好少人既, 再打算返1ser玩吧~

當下新game@[]@懷念下完美既感覺~so gd!!
四星黃金會員 #7
點都好啦~希望你們在新SERVER玩得開心~
其實我都係收真正用心玩既人參加我們~
不過香港人都係新屎坑3日香~好快又唔玩的了~
〝Wilson_〞 如果冇記錯~當年應該同我差不多LV的~唔知係唔係佢~

可能完美世界我玩左太久了~低級副本可以說打到爛~
有新副本緊係想同高LV既勁人打~
我幫會的新成員有我們的幫助下~一至二個月就上到9XUP~
昨晚仲同佢地打時空任神無谷~
大家都玩得開心~
其實想玩得開心~最緊要找岩幫會同朋友~
自己都要主動D~唔係下下等人叫你~
我攪幫會~都KEEP住一個月最少一次GAME中大型活動~
等大家可以有機會聚埋~

每月活動LIST:http://kingsai.homeip.net:88/forum/thread.php?fid=7
四星黃金會員 #8
我會玩新server~好想懷念下當初完美新出果陣~打王無高手幫~成班人呆下呆下咁打王:smilie_:D5:
打副本出金果種興奮~咁樣玩先開心嘛!!:smilie_/):
版主 #9
原帖由 Romeo 於 10-3-17 08:59 PM 發表
點都好啦~希望你們在新SERVER玩得開心~
其實我都係收真正用心玩既人參加我們~
不過香港人都係新屎坑3日香~好快又唔玩的了~
〝Wilson_〞 如果冇記錯~當年應該同我差不多LV的~唔知係唔係佢~

可能完美世界我玩 ...

哈哈 冇錯係我XD
同你同期玩~
1x識你的~
之後我5x...你都6x 定7x- -
之後...差距愈黎愈大-0-
之後..我放棄了=_=
四星黃金會員 #10
原帖由 hei1123 於 10-3-17 09:15 PM 發表
我會玩新server~好想懷念下當初完美新出果陣~打王無高手幫~成班人呆下呆下咁打王:smilie_:D5:
打副本出金果種興奮~咁樣玩先開心嘛!!:smilie_/):

yeah, 岩岩玩個時, 出金呀, 打副本, 又刺激又興奮, 不知幾開心= =
舊ser打副本, 寶都唔多點理, 最緊要快!! 快狠準!!
二轉會員 #11
我4服都有隻人呀, 但都放棄LU A_A

想重頭玩過=3=
四星黃金會員 #12
我有意玩ser4~~
名字:因舊ser~開到再算
因為同你說的一樣新ser要用很多錢/時間追等級~
而我不是個為等級而玩的玩家~
能收我入公會~??
如能幫做一堆新手裝更佳XD~~~~~
三星高級會員 #13
我都會玩番ser4,
不過要睇下搵唔搵得番之前個ac,
再決定開唔開新ac,
唔知可唔可以收我呢?
四星黃金會員 #14
我開角色了
人物名稱:呼延覺羅乂脩
一星新手會員 #15
我新手來~可唔可以教我玩=口=?
名:冬楓玥
MSN:kelly0123110@hotmail.com
五星白金會員 #16
感覺上手動更新比直接安裝主程式快.....

半年前我裝國際版人魚都冇手動更新慢:ro00:

ser4 哈酷 長老級會員報到:rose:  驚世幫主有禮:smile_13.gif:
二星初級會員 #17
雖然我吾系SER4既人@@"
我系SER11的XD
回鍋玩新族
估吾到城西無左好多人:ro03:
三星高級會員 #18
我尋日回娘_
原本係玩開ser5, 所以返返去ser5玩_
因為我o係ser5有好多美好的回憶吧_
四星黃金會員 #19
原帖由 kbitb8 於 10-3-19 10:15 AM 發表
我都會玩番ser4,
不過要睇下搵唔搵得番之前個ac,
再決定開唔開新ac,
唔知可唔可以收我呢?

可以~請你上線後找我~就可
四星黃金會員 #20
原帖由 Romeo 於 10-3-22 09:10 PM 發表

可以~請你上線後找我~就可

收埋我 ok?
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數