夢夢Online

主題列表 登入
五星白金會員 #21
其實我覺得呢隻歌邊個唱都係一樣 因為歌詞太廢!!!!!!!
二星初級會員 #22
雖然真系有點兒童Feel;
不過唱得好可愛;
希望您繼續努力xD`!
期待國語版;
六星鑽石會員 #23
原帖由 桃諾諾 於 10-3-25 12:47 AM 發表
都就黎18歲-_-把聲仲係咁真係唔掂,哈哈
總之無論係讚定彈,我都多謝各位

唱歌唔係我興趣,所以生手係正常ge事
唱e首歌純粹係因為最近無聊,
同埋接受下意見:)
首歌難唱其實主要係歌詞有問題 (個人意見)
加上我e ...

廣東詞係咁架,要順耳又要d詞o岩隻game唔易
日文普通話英文都會易d

四星黃金會員 #24
同趙展彤相比好聽n倍:love2:
四星黃金會員 #25
= =                      
四星黃金會員 #26
我想問下話好聽過原唱個d  個原因係邊???-.- 原唱音差係歌詞同隻歌本身問題- - +上如果打國語本身比廣東話易唱-.- 邊有得比= =..

不過樓主都唱得0k:cheers: 不過始終d尾音可以修得再靚d

可能儀器問題

四星黃金會員 #27
原帖由 9up 於 10-3-26 10:48 AM 發表
我想問下話好聽過原唱個d  個原因係邊???-.- 原唱音差係歌詞同隻歌本身問題- - +上如果打國語本身比廣東話易唱-.- 邊有得比= =..

不過樓主都唱得0k:cheers: 不過始終d尾音可以修得再靚d

可能儀器問題

=.=
一星新手會員 #28
感情不足
咬字不清
係1MIN果度甩左下
試下唱大聲D放D會好D
一星新手會員 #29
d歌詞好難唱到岩音"
邊個唱...都小小難聽
三星高級會員 #30
原帖由 桃諾諾 於 10-3-22 03:32 AM 發表
http://www.freewebtown.com/sayuri_sit/monmon_nok.wma

...直接唱晒成首,冇加工
因為支咪唔多得..
e+決定如果係英國番去ge話買過之新ge..再慢慢搞--
e支雜音收太多...

唔...同埋有幾句d位入得唔多岩..
得 ...

好好聽呀...加油
我自己打既教學-3-希望幫到你地啦

(lalalala la lalala la la la lala)
(lalalala la lalala la la la lala)

手牽手再次回望昨天
張開眼你和我奔向美好路線
學我舉起雙臂 用力大聲呼叫
夢境就在面前

變 變 變 夢夢來自火星
帶領你我同步走進夢幻仙境
迎著 清新空氣 學會 飛天走地 從此天天一起
齊齊共你天空邊畫個大圈圈 分分鐘你是焦點

你我堅定著堅 甜蜜笑著的臉 向美好理想衝線
齊齊共你天空邊再畫個大圈圈 分分鐘你是焦點
你我圈成個圈 夢夢馬上出現 並著肩你我齊步向前

變 變 變 夢夢來自火星
帶領你我同步走進夢幻仙境
迎著 清新空氣 學會 飛天走地 從此天天一起
齊齊共你天空邊畫個大圈圈 分分鐘你是焦點
你我堅定著堅 甜蜜笑著的臉 向美好理想衝線
齊齊共你天空邊再畫個大圈圈 分分鐘你是焦點
你我圈成個圈 夢夢馬上出現 並著堅你我齊步向前

在半空邊圈出一個圈 你就是焦點
你我堅定著堅 甜蜜笑著的臉 向美好理想衝前線
齊齊共你 天空邊再畫個大圈圈 分分鐘你是焦點
你我圈成個圈 夢夢馬上出現 並著肩你我齊步向前

0:15要開始唱....唱到1:12要停啦~_~...1:26再唱(希望幫到大家搵岩音黎唱)
唱到"並著堅你我齊步"即刻轉"在半空邊圈出一個圈"
仲有最後果段唱完"齊齊共你"自己數3秒再唱"天空邊再畫個大圈圈 分分鐘你是焦點"

五星白金會員 #31
趙展彤都唔會咁樣錄入去啦
實有人汁
叫佢唱LIVE黎聽下:smilie_:10:
一星新手會員 #32
把sing好可愛,仲好好lisen啊
上一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數