夢之路娜

主題列表 登入
二星初級會員 #1
唔知合左ser之後.pve既人會唔會玩番呢..??
         不過合左ser之後 lv都好似差好遠啦..!!
             同埋合左ser之後我覺得我地pve既人多數都會比人蝦/..\
                就係咁不如我地pve 既人 自己開個新會 大家一齊團結下啦!!
                  起碼都有多人照應嗎..你地話係咪!!
         仲有我最近都會升番lv 會去打蚊.!(我係智肉)
                    如果有人有興趣一齊升既話可以搵我呀!!
       msn:taichin1988@hotmail.com
            多數夜晚11點之後先會on
                   仲有d人之前可能會話我串同高lv大哂咩.!!
                           可能大家對我有d誤會掛點都好  我係到同大家講sor先.!
                                         我地大家一齊努力啦!!好無^^
六星鑽石會員 #2
有好多人已經放棄左@_@"...呢個版d人都 開始冷清哂!
二星初級會員 #3
係囉..!!唔知點好
三星高級會員 #4
改版好玩好多 但不知多唔多人玩  ,, 我都想知合左s會點:ro08:
三星高級會員 #5
快d合s:smile_13.gif:
二星初級會員 #6
哈係呀..到時大家可以一齊玩下
三星高級會員 #7
so what????????:victory:
三星高級會員 #8
你唔算串啦  紫之月有條友仲串 , 叫 小雪娃娃
所有105以上都買佢怕 , 因為條友用外掛秒哂d 105=.="""
二星初級會員 #9
!!..唔係掛!!..!見到佢就要走
三星高級會員 #10
原帖由 SWEETS1983 於 10-3-26 04:05 PM 發表
唔知合左ser之後.pve既人會唔會玩番呢..??
         不過合左ser之後 lv都好似差好遠啦..!!
             同埋合左ser之後我覺得我地pve既人多數都會比人蝦/..\
                就係咁不如我地pve 既人 自己開個 ...

颯仔

去到 夢之月一齊升吧

小天留字
二星初級會員 #11
原帖由 文二少 於 10-3-28 07:59 PM 發表

颯仔

去到 夢之月一齊升吧

小天留字

哈哈..好呀..我宜家都慢慢升緊..升住等呀l><
一星新手會員 #12
我都有諗過合併之後去夢之月玩下,
不過啲物價太貴,果邊又唔識人 - -"
話升lv我都冇心再升orz
二星初級會員 #13
原帖由 #Suet. 於 10-4-1 02:24 PM 發表
我都有諗過合併之後去夢之月玩下,
不過啲物價太貴,果邊又唔識人 - -"
話升lv我都冇心再升orz

你係???
      我都無錢係身咖,,同埋唔識人.
         咁大家係白月都會照顧下啦!!
             一齊玩啦!!
一星新手會員 #14
原帖由 SWEETS1983 於 10-4-4 01:35 AM 發表

你係???
      我都無錢係身咖,,同埋唔識人.
         咁大家係白月都會照顧下啦!!
             一齊玩啦!!

我係白之月叫筱雪, 前個AC叫奀雪-0-!
無錢+1, 淨係得啲裝= ='
果邊D野太貴,想換裝都冇錢買v_v!
二星初級會員 #15
原帖由 #Suet. 於 10-4-4 11:22 AM 發表

我係白之月叫筱雪, 前個AC叫奀雪-0-!
無錢+1, 淨係得啲裝= ='
果邊D野太貴,想換裝都冇錢買v_v!

慢慢囉..我都無錢,,!
      用住宜家個d先囉..!!
回到最頂傳統版

選擇頁數