《劍狐傳奇》公會區

主題列表 登入
五星白金會員 #1
[fly]3級幫會 <無雙之月>招生啦 愛吹水的你仲唔快D加入?[/fly]

本幫會誠意邀請你地加入:victory:
本會無咩限制@@
只求大家玩得開心

我地幫級雖然低
但係我地唔係廢:smilie_:D4:

加入條件只有兩條:
多吹水!

22級以上!
------------------------------------------

以下係本會資訊@_@:

幫主:武雲(本人)42級 玄宿派
掌事(不透露資料):飛花,鄭軒,雪螢,武羅,悲傷之神
副幫主:雙刃主45級,由希魚40級玄宿派,神門仔41級修羅門,冰月俊42級水月宮
有與趣加入者 留CM:smilie_:D4:
表格如下:

• 遊戲ID:
  • 職業:
  • MSN(可不填):
  • 遊戲等級:

例子:
滅‧恨:我想加入呀@@留位
  • 遊戲ID:武雲
  • 職業:玄宿派
  • MSN(可不填):yomiwong@hotmail.com
  • 遊戲等級:37

歡迎大家加入@@
[公會洪荒團]

第2次洪荒團!
本次洪荒成員包括:武雲,由希魚,幽玄嗚奏曲,靡雨,神門仔,花落雨紛飛,寒心,雪螢,時雨蒼劍流

第3次公會洪荒團face_l_18: 死左個
本次成員:武雲,由希魚,晴天娃娃,楓Kit,神門仔,雪螢,花落雨紛飛,冰月俊

四星黃金會員 #2
遊戲ID:笨Siu冷

職業:神武

MSN:soco19_bee@hotmail.com

遊戲等級:13(目前)
五星白金會員 #3
原帖由 2000FUN'' 於 10-3-28 00:26 發表
遊戲ID:笨Siu冷

職業:神武

MSN:soco19_bee@hotmail.com

遊戲等級:13(目前)

okface_l_18:
你做咩唔應機- -
五星白金會員 #4
遊戲ID:天海護
職業:水月
MSN:melody_asuka@hotmail.com
遊戲等級:19
五星白金會員 #5
原帖由 HIKARU 於 10-3-28 02:40 發表
遊戲ID:天海護
職業:水月
MSN:melody_asuka@hotmail.com
遊戲等級:19

你未on喎-.-
二星初級會員 #6
遊戲ID:晴天娃娃
職業:凌雲門
MSN:rring963852@hotmail.com
遊戲等級:17
五星白金會員 #7
你地on左就密我啦=.=  密唔到你地
四星黃金會員 #8
路過幫推:cheers:
五星白金會員 #9
原帖由 dar4545 於 10-3-28 17:24 發表
路過幫推:cheers:

:smilie_:D3: 小白 hi
三星高級會員 #10
遊戲ID:癲狗

職業:清上定上清:ro00:

MSN:kirbysing@hotmail.com

遊戲等級:20LV:ro05:
五星白金會員 #11
原帖由 kirbychan 於 10-3-28 20:07 發表
遊戲ID:癲狗

職業:清上定上清:ro00:

MSN:kirbysing@hotmail.com

遊戲等級:20LV:ro05:

你又係未上face_l_18:
二星初級會員 #12
咁快上傳左相:face_l_12:
五星白金會員 #13
係呀娃娃XD
五星白金會員 #14
你地叫人比埋msn...咁你地add人地msn都得姐...唔係個個on game嫁嘛~o~
三星高級會員 #15
你e個幫會幾好咁:smilie_8):  路過幫推
五星白金會員 #16
原帖由 我不嬲都咁好野~ 於 10-3-29 11:43 發表
你e個幫會幾好咁:smilie_8):  路過幫推

多謝哂 個帖差d沉
一星新手會員 #17
遊戲ID:滅刈乂火神

職業:上清

MSN:pk95521615@hotmail.com

遊戲等級:20
:smilie_:P2:
二星初級會員 #18
笨蛋團長:face_l_07:
+返我MsN
推~~~~~