夢夢Online

主題列表 登入
一星新手會員 #1
點解E隻GAME個個都玩雙劍/火法 但是咁小人玩矛
其實e隻game雙劍勁定矛勁 定係火法勁
定係其他職勁呀?????
五星白金會員 #2
雙手屈機啦 清怪又快 又無敵 又有2粒手榴彈屈幾堆怪 又有+幸運技 爆擊率起馬50%UP
一星新手會員 #3
姐係咁多種職 雙劍最勁?
四星黃金會員 #4
矛同雙劍問題?????           夢夢Online            yin_1017   10-4-8           2 / 18           10-4-8 10:55 AM  by yin_1017
          大家玩咩職 同埋咩職勁         夢夢Online         yin_1017 10-3-24         4 / 679         10-4-5 01:45 PM by 食屎人
          副本.........         夢夢Online         yin_1017 10-3-30         6 / 120         10-3-31 10:48 AM by csh浩
          請問大家.......         夢夢Online         yin_1017 10-3-29         5 / 115         10-3-30 01:13 PM by csh浩
          E隻GAME最多人玩咩職         夢夢Online         yin_1017 10-3-29         1 / 135         10-3-29 09:36 PM by alexpoon1234
          大家玩咩職..................................         夢夢Online         yin_1017 10-3-28         0 / 77         10-3-28 03:42 AM by yin_1017

樓主你真係好煩...
一星新手會員 #5
唔明就問LA  你以後唔好問野
二轉會員 #6
矛同雙手自己想玩咩就玩啦..係到狂問就咩用..
每個人既感覺都唔同
五星白金會員 #7
原帖由 SiU紙 於 10-4-8 10:48 AM 發表
雙手屈機啦 清怪又快 又無敵 又有2粒手榴彈屈幾堆怪 又有+幸運技 爆擊率起馬50%UP

雙手劍有幾屈???

如果講屈.矛更屈??

矛38LV都夠45LV王打(征服之地).

你雙手劍38LV打小怪就得.你屈得幾多
二轉會員 #8
原帖由 再造飛機欖 於 2010-4-8 06:38 PM 發表

雙手劍有幾屈???

如果講屈.矛更屈??

矛38LV都夠45LV王打(征服之地).

你雙手劍38LV打小怪就得.你屈得幾多

所有各有各好處  樓主自己諗啦..到時我地幫你..你後悔呀= =
四星黃金會員 #9
人人都話冇最強職業..
只有最強玩家
我認同  但其實如果講勁
矛同雙手都勁  如果計增幅率 ( 可以講成攻擊力 )當然雙手劍高很多
守護技當然也是雙手劍技
但包王( 真系包起隻王..幾個人搶你都可以穩陣搶到 )
雙手劍點同矛爭呀
再簡單泥講  想玩單體既..矛啦..想玩拉怪既..雙手啦
我就劍盾..比我再揀我都想做矛
又可以用矛技包王..又可以用雙手劍技升LV:cheers:
希望幫到你  另外發文前請爬文:cheers:
可以減少文章過多  環保:love:
二轉會員 #10
e_e我都係單手bo
三星高級會員 #11
個個職都勁基本上 個勁法唔同= ="
雙劍升lv勁...可以群怪..但當然防都要有咁上下 唔係既係你比怪群死only 0.0"
手留彈係2轉技 第2粒係3轉 都要一段時間 +上第2粒手留彈要300秒cd 基本上打怪都好耐先用一次-.-

矛單體輸出勁 打王可以單食=.= pk基本上都羸梗雙劍 攻高出招太快cd又短 而且仲識隱身
有d人玩矛會學雙劍既碎片效果可以群怪 但基本上冇咩用 要普攻先有機率發生群怪 你狂出技都殺左d怪其實

單劍比較難練 普攻速度快 但攻唔算高 可以講既優點係防高 +埋個盾就差好遠
pk既3轉優勢明顯出來了 高格擋率 而且有幾招暈技 就算攻唔係最高你暈左人一樣打死人

以上只係我個人意見o.o"
如果新手玩既可以1轉時做矛 會升快d 因為雙劍1轉得1招群 招技攻又低又出得慢
+上1轉時間好快過唔會點整勁d裝基本 所以拉得多怪都吃力  除非你好有$
21lv個時有任務可以拎到40lv前既重置技卷 你可以考慮24轉職時先轉雙手or 唔轉升上去
因為1-30lv都係跟任務 好小就咁打怪升 群唔群都差唔到太多時間
30開始打西洋棋打到34-5你自己like自解返d任 正常解哂會升到36 之後去希村接重任
重任去到41lv就冇 之後就要就咁打怪升了o.O所以你轉雙劍會易升d
都係個樣la 冇1個職業咩優點都集於一身 你想pk勁就難升 你想升得快pk就冇咁勁
同埋雙劍多人玩所以d裝相對貴d 個個職有苦有甜了 :smilie_:P2:
二轉會員 #12
40lc其實隻隻都貴架啦= =
三星高級會員 #13
有+雙劍技傷既裝一定貴d lo=.=又成日斷貨 雙劍太多人玩 爭到傻

矛劍周街都搵到
三星高級會員 #14
仲有識玩既人都知
遠組秒怪升lv方法
邊有人仲手留彈升架?哂氣la~
d技能唔係雙劍升得快原因
講快唔夠弩炮快tim 秒得仲勁一團~
十字弓1隻1隻秒都唔慢得過你等4怪位出怪好多
二轉會員 #15
弩炮高攻梗係啦..
一星新手會員 #16
點解淨係講戰士系嫁??法c 呢??
二轉會員 #17
法c 我冇玩過=.=
回到最頂傳統版

選擇頁數