彩虹汽泡Online

主題列表 登入
官方版主 #1
鑑於有些玩家對遊戲抱有微言,為方便管理,特開設此置頂區,並希望要抱怨的玩家集中於此帖中發言,其他於版中涉及抱怨成分之發言將會被屏敝、關帖及下沉處理,多謝合作。

六星鑽石會員 #2
:smilie_:D3:

三星高級會員 #3
其實14號有得玩都ok啦
而家派都未有得玩著orz
官方版主 #4
官方人員正在努力趕工中喔:funk: 並非拖泥帶水,不確定的事不向各位玩家公佈以免引起誤會:ro07:
三星高級會員 #5
原帖由 altamm 於 10-4-12 06:15 PM 發表
官方人員正在努力趕工中喔:funk: 並非拖泥帶水,不確定的事不向各位玩家公佈以免引起誤會:ro07:

我都贊成不確定的事不向各位玩家公佈以免引起誤會,因為夢之希望就封測時話4時(好似系)開放。但系到左個陣都話未得,搞到好多期待緊的玩家都很$#%@~等左N耐先整好:kill:
所以封測開放時間也最好準確一點:em012:
三星高級會員 #6
究竟要幾耐先會發一封激活電郵比人呢?...
官方版主 #7
原帖由 pcwwp 於 10-4-14 07:58 PM 發表
究竟要幾耐先會發一封激活電郵比人呢?...

不明白…激活彩虹汽泡應該是沒有電郵的,一按就可以激活
但請先細看激活時是用哪一個帳號
如果是在說ams的會員帳號激活電郵的話,,請到ams會員網->按登入帳號->按「帳號激活」->然後選擇左邊的「重新寄出確認電郵」
四星黃金會員 #8
我想抱怨點解打怪物點解無左受傷同死個陣D聲效-.-
五星白金會員 #9
(或者將來既特別包包)118 d包包可唔可以唔好係7仔賣啊,搵左幾間都話冇(d員工根本就唔識既),
最後有間比我fd逼問佢先搵到比我..佢1開頭仲話賣晒..
但我fd見佢成棟係度囉...係未唔想做生意呀 買個包包都勁煩
仲要買左包化左字架囉 很差 好彩醒水係條街開左黎睇先有得換=-=

同埋希望加開分流.. 入戰鬥畫面1個LAG就全部LAG 全隊慢晒
同埋成日卡左係火車度
二轉會員 #10
原帖由 夏晴﹏● 於 10-4-24 01:24 AM 發表
(或者將來既特別包包)118 d包包可唔可以唔好係7仔賣啊,搵左幾間都話冇(d員工根本就唔識既),
最後有間比我fd逼問佢先搵到比我..佢1開頭仲話賣晒..
但我fd見佢成棟係度囉...係未唔想做生意呀 買個包包都勁煩
仲要 ...

我哦邊都冇 仲要連點都要行10mins遠既7仔先有 樓下哦2間冇:smilie_/(:
一星新手會員 #11
我想問幾時開分流?:smilie_/(:
我D friend 好多都因為太LAG 而唔玩:smilie_O_o:
請快D開分流....
三星高級會員 #12
我要虛寶GGGGGG
一星新手會員 #13
我係公第一日測開始玩...
當時冇咩人玩可因特快車...
e家去到玩仲要等10幾分鐘先開始...囧
仲要laglaglaglaglag.......................................><
希望快d開分流l
仲有....希望限到d人唔好開店0係npc  同門口附近(最好直接整市場..平時lag都唔洗lag- -)
四星黃金會員 #14
4點後就開始好lag
7點活動更加lag
官方可否改善一下?
一星新手會員 #15
請盡快開開分流 打怪果陣又要等 同npc講野又要等:cry:
六星鑽石會員 #16
開分流係最緊急既任務:fire:
仲有,想出招打果隻怪比隊友殺左之後,個角色人物好似唔識自己打另一隻
ps:戰士
五星白金會員 #17
嘩...晚上三四點發現好多外掛囉........
都冇人理既...我就辛辛苦苦打
佢地掛機就安心訓較等收穫
搞錯牙
官方版主 #18
原帖由 tommay7334 於 10-5-1 05:44 PM 發表
嘩...晚上三四點發現好多外掛囉........
都冇人理既...我就辛辛苦苦打
佢地掛機就安心訓較等收穫
搞錯牙

請把外掛圖片,外掛角色id,時間,地點及情況描述電郵到cs@bubble.alta.hk
二轉會員 #19
重置技能的泡品 個價錢太貴啦:ro10: 349點泡泡, 強烈要求減價
七星元老會員 #20
可以開分流嗎...?
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數