夢幻舞曲

主題列表 登入
三星高級會員 #1

我親自錄Game~
[hdutube]IPn58hGnZac[/hdutube]
http://www.youtube.com/watch?v=IPn58hGnZac

三星高級會員 #2
好想玩-口- 港服幾時有啊.......:smile_22.gif:
一星新手會員 #3
嘩~~!!好正咁wo >3< hk出左一定多多好人玩je
三星高級會員 #4
唔錯既~不過而家d音樂game花樣好多~好似封測緊既勁舞moov同寵物一齊跳舞幾過隱:loveliness: 其實我放棄左夢舞好耐...
三星高級會員 #5
原帖由 月奶巧兒 於 10-4-14 10:30 PM 發表
唔錯既~不過而家d音樂game花樣好多~好似封測緊既勁舞moov同寵物一齊跳舞幾過隱:loveliness: 其實我放棄左夢舞好耐...

夢舞係只要隻寵物進化左,
玩咩都同寵物一齊跳舞,
寵物一樣跟住你跳,

勁舞moov只可以玩寵物模式先可以同寵物一齊跳舞,
加上一定要炫寵先跟住你跳,
其他寵物做來做去得一個動作.

緊係夢舞好D la~
怕小人ge玩國服,
但港服有GM時不時同你玩~
三星高級會員 #6
今日試玩左國服-口- 太鼓超正啊!!!
而且d 歌又比港服多/.\ 真的好吸引

不過..還是支持港服:smilie_:)3:
五星白金會員 #7
原帖由 Sl0veR 於 2010-4-13 20:22 發表

我親自錄Game~
IPn58hGnZac
http://www.youtube.com/watch?v=IPn58hGnZac

樓主你最重要一樣野都冇講

究竟係用鍵盤裡數字鍵玩太鼓模式?

或繼續沿用鍵盤裡方向鍵黎玩太鼓模式?
三星高級會員 #8
原帖由 wolfhell 於 10-4-15 01:05 PM 發表

樓主你最重要一樣野都冇講

究竟係用鍵盤裡數字鍵玩太鼓模式?

或繼續沿用鍵盤裡方向鍵黎玩太鼓模式?

初入太鼓模式佢有講解~
五星白金會員 #9
原帖由 Sl0veR 於 2010-4-15 13:30 發表

初入太鼓模式佢有講解~

但我依加好想了解、熟習太鼓模式操作方法渦face_l_18:

等真係出左太鼓模式既時候就唔洗對佢既玩法一頭雺水

六星鑽石會員 #10
咁到底係用咩?

用手制E家即下即玩~想玩A_A
一星新手會員 #11
如果官方可以更新得快d就好:ro02:
已經好想玩哦~~:ro01:
回到最頂傳統版

選擇頁數