嗜血DNA

主題列表 登入
一星新手會員 #21
好似好好玩 wo . . . 你地玩玩職
一星新手會員 #22
介紹得好好呀 謝了^^
五星白金會員 #23
原帖由 max2468 於 10-5-3 09:24 AM 發表
請問有沒有拎弓的職業?
我上裝睇美版玩家d片...我見到拎雙刀 同時可以玩遠程武器
請問係個個職業都係咁?定係點?

好期待你打的闇精資料^__________^
係有既
刺客同影子獵人都可以拎雙刀同玩弓
所以PVP有時都幾考技術...有時要同時轉武器,出招等

因為前排個人問題,未有時間打POST....我會聽日開始,繼續打埋兩個種族去,thanks!
二星初級會員 #24
好詳細呀 不過每個職業都有好有唔好 好難揀 :smilie_/(:
二星初級會員 #25
同埋我想問佢沖裝果到 最盡係可以沖到+幾

我前幾日係巴哈見到人地講話可以沖到+20

其實係唔係真^_______________^
三星高級會員 #26
德魯爾- -
是把依魯德倒轉來讀嗎....
五星白金會員 #27
原帖由 max2468 於 10-5-5 09:39 AM 發表
同埋我想問佢沖裝果到 最盡係可以沖到+幾

我前幾日係巴哈見到人地講話可以沖到+20

其實係唔係真^_______________^
+30
但放心,美版既人就算有錢都未必衝得到30
因為高等既武器會愈黎愈難衝,衝到15-17已經就最盡...
有錢都無用,失敗率太高..
二星初級會員 #28
唔知台板行月費定商城呢會
六星鑽石會員 #29
人類 2果職業好像有問題

版主2果調好似轉左...

三星高級會員 #30
二轉職業人類嘅 tempest 和薩滿嘅 forsaker 有咩分別?大家都好像係巫師的樣子:smilie_??:
一星新手會員 #31
真係唔錯~~好期待~但係點解我申論極都申請唔到ac既= =
五星白金會員 #32
原帖由 crysis 於 10-5-5 07:03 PM 發表
二轉職業人類嘅 tempest 和薩滿嘅 forsaker 有咩分別?大家都好像係巫師的樣子:smilie_??:

tempest要高LV少少先有出頭天,而且範圍技招數比 forsaker少
forsaker 由低LV至高LV,打戰場/升LV都得..攻擊力唔會比tempest差
tempest要愈高LV先作用愈大
三星高級會員 #33
原帖由 ericaa 於 10-5-7 06:26 AM 發表

tempest要高LV少少先有出頭天,而且範圍技招數比 forsaker少
forsaker 由低LV至高LV,打戰場/升LV都得..攻擊力唔會比tempest差
tempest要愈高LV先作用愈大

我看到影片中 tempest 有睡眠的,請問 forsaker 有類似的招數嗎?Thanks.
四星黃金會員 #34
掠 魂 者
獵 靈 使....對聯咩= =
五星白金會員 #35
THX~好有用.已推:smilie_:)3:
五星白金會員 #36
原帖由 crysis 於 10-5-7 03:29 PM 發表

我看到影片中 tempest 有睡眠的,請問 forsaker 有類似的招數嗎?Thanks.
無,FORSAKER可以話係全攻型
而且低LV至高LV既攻擊力都穩定
唔似tempest要60幾LV以上先開始勁
五星白金會員 #37
有好幾隻職都有D興趣
多謝呀..真係唔該哂
五星白金會員 #38
闇精靈應該岩我多D
二星初級會員 #39
其實隻game係打國戰定公會戰 ?
而且有冇限死地點去打?
五星白金會員 #40
原帖由 max2468 於 10-5-8 02:20 AM 發表
其實隻game係打國戰定公會戰 ?
而且有冇限死地點去打?
無國戰
有公會戰/SERVER戰/主題戰場/普通戰場...etc

限死打既係指D咩?
回到最頂傳統版

選擇頁數