霸世王朝Online

主題列表 登入
二星初級會員 #1
以為畫質可以同3D 既成吉思汗和中華英雄一樣咁靚, 但點知畫質超差 :~: , 又無3D, 遊戲進度極慢和極悶, 玩到10lv 已經頂唔順成個 game uninstall 了:ro08: .
VIP會員 #2
成吉思汗都話靚?好樣衰wo==玩過下
五星白金會員 #3
好唔好玩見人見智
我覺得好玩喎
五星白金會員 #4
原帖由 血霸鬼邪 於 10-5-6 08:19 PM 發表

我覺得幾好,online game黎講叫唔錯,有時太過華麗,睇都睇到眼花
成吉online,樸實無華,好耐無一隻game令我咁有耐性做任務,升lv.....再加上佢個國戰系統,即時制,又唔洗限時間,國家之間既競爭激烈左好多,我中意:smilie_:10:
二星初級會員 #5

除左中華英雄, 成吉已經係唔錯既3D game, 人物細緻度係差D, 但場境刻劃和任務都唔錯, 我最喜歡守邊關, 打國王戰和幫戰, 感受到過100人大戰的震撼場面 :ro07: , 遲D 開放埋攻城戰就更加好玩 face_l_18: , 唯一缺點係太多人玩, 新代理唔多掂, SER 經常要維護 :~: .
一星新手會員 #6
原帖由 benny31xd 於 10-5-8 09:26 PM 發表

我覺得幾好,online game黎講叫唔錯,有時太過華麗,睇都睇到眼花
成吉online,樸實無華,好耐無一隻game令我咁有耐性做任務,升lv.....再加上佢個國戰系統,即時制,又唔洗限時間,國家之間既競爭激烈左好多,我中意:smili ...

-0-可能你覺得好玩喇,我玩完成吉之後既感想係世上有第一隻ONLINE可以令到我想訓= =
四星黃金會員 #7

同意,玩法同征途online差唔多
二轉會員 #8
原帖由 中環四仔 於 2010-7-5 12:38 AM 發表

同意,玩法同征途online差唔多

個國戰同征途冇咩分別
二星初級會員 #9
容許我講句衰野嗎= =.呢隻game好x on(8+1)又悶又呃錢
回到最頂傳統版

選擇頁數